katarina grujic novi problem

Katarina Grujić ponovo u ozbiljnom zdravstvenom problemu

“Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje”, priznala je pevačica.

Kaća otkriva da razlog naglog gubljenja kilograma nisu ljubavni jadi, odlazak u teretanu ili na liposukciju već zdravstveni problemi.

– Prethodna tri meseca bila su jako stresna za mene. Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje. Nisam na to obraćala pažnju. Znate kako je kada imate mnogo posla, to je lepo ali i stresno. Sve to u kombinaciji sa umorom se manifestovalo na moje zdravlje. Menstrualni ciklus mi je već mesecima kasnio po nekoliko nedelja, nakon čega mi je ginekolog tražio da uradim dodatne analize i utvrdio da imam horomnski poremećaj – kaže Katarina Grujić.

Pevačica je objasnila da je zapravo hormon estrogen bio u nedostatku.

– Utvrđeno je da mom organizmu nedostaje osnovni hormon estrogen, zbog čega je došlo do neverovatnog kolapsa u mom organizmu. Odmah sam dobila određene vitamine koje sam morala da konzumiram, a ono što najviše volim da jedem morala sam da izbacim. Upravo iz toga razloga sam smršala više od deset kilograma, a posvetila sam se i zdravom načinu ishrane. To znači da više ne jedem slatkiše i peciva, već isključivo sirovu hranu – otkriva pevačica.
Pevačica je izjavila da se teško navikla na novi režim ishrane, ali da je svoj problem shvatila ozbiljno pa se pridržavala.

Čitaj još  Tanja Savić: Hoću da imam ćerku!

– U prvi mah mi je bilo jako teško, ali sam uspela. Nakon dva meseca takve ishrane uz vitamine i tablete koje sam pila moj hormonski status se popravio. To me je obradovalo i nastavila sam da se hranim tako. Smatram da se ovako nešto mnogim ženama dešava, ali da se malo njih odluči da u javnosti priča o tome. Kada ste javna ličnost, svojim primerom kako ste se izborili sa određenim problemom treba drugima da pokažete da je sve rešivo i time ih bodrite – rekla je Grujićeva.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply