katarina grujic selfi 2015

Katarina Grujić ostavila Borisa zbog ljubomore?!

Žestoka svađa dogodila se u jednom restoranu usred belog dana, kada je Kaća u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmenjivao sa drugaricom.

Katarina Grujić i njen dečko Boris Stamenković raskinuli su uz teške reči koje su jedno drugom uputili. Sve se dogodilo u jednom restoranu gde je Grujićeva napravila ljubomornu scenu.

– Katarina i Boris su već zadnjih šest meseci imali krizu u vezi koja je pre nekoliko nedelja kulmirala svađom i raskidom. Žestoka svađa dogodila se u jednom restoranu usred belog dana, kada je Kaća u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmenjivao sa drugaricom. On nije stigao da joj objasni od koga je poruka kad je Kaća počela da viče: “Neću da te vidim više, sram te bilo! Dopisuješ se sa kojekakvim fufama meni iza leđa”. Borisu je na sve to pukao film, pa je ustao i odbrusio joj “Ti si bre ljubomorna budala – govori izvor koji se našao na licu mesta.

kaca i boris 2015

Nakon ove svađe njih dvoje su definitivno raskinuli i još uvek nije došlo do pomirenja, iako se nedavno spekulisalo da je par veren.

Grujićeva je potvrdila da je došlo do raskida:

– Boris i ja smo raskinuli i ta priča je završena. Trenutno izbegavam klubove zbog glasa, jer mi je karijera na prvom mestu – rekla je Kaća.

Čitaj još  U novom spotu Goge Sekulić luster od 200.000 evra!

Podsećanja radi, Kaća i Boris su već jednom raskidali u oktobru mesecu prošle godine, ali se ispostavilo da je u pitanju bio samo marketinški trik, što je naljutilo njihove brojne fanove i pratioce. Ostaje nam da vidimo da li je sada pravi raskid u pitanju ili je opet neka njihova šala.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply