katarina grujic maler

Katarina Grujić: Neko me je prokleo, samo me maler prati!

Pevačici je život krenuo silaznom putanjom i zbog toga sumnja da se sve događa zbog nečije zlobe i želje da joj napakosti.

Katarina Grujić je u poslednje vreme imala čak dve operacije i to iz zdravstvenih razloga.

Naime, ona je prvo morala da operiše glasne žice, a tek što se od toga oporavila, doživela je nezgodu tokom pranja čaša. U toku pranja, pukla joj je čaša i došlo je do ozbiljne posekotine, nakon čega je morala da katarina grujic mora na operaciju sake.

Nakon svih nemilih događaja, pevačica je otkrila da sumnja da joj je neko podmetnuo crnu magiju čega se ona strašno plaši.

– Neću da grešim dušu, ali ko zna, ljudi se danas bave svakakvim stvarima. Postoji mnogo njih koji su ljubomorni zbog mog uspeha i sreće. Ali ja se vraćam još jača – rekla je pevačica u emisiji “Grand news”.

kaca sa kratkom kosom

Kaća promenila frizuru!

Posle svih nezgoda koje su zadesile pevačicu, Kaća je sada spremna za povratak na scenu. Pesma “Greška”, koju su za nju uradili Damir Handanović i Marina Tucaković, završena je, a Kaća već radi na pripremama snimanja spota.

Čitaj još  Ana Nikolić: Jedva čekam da rodim dete

Rešila je da se za potrebe ekranizacije pesme potpuno transformiše, pa je “promenila” boju kose i predstavila svoju paž frizuru.

Ubrzo nakon što su njeni pratioci na društvenim mrežama pomislili da je zaista ponela ovu frizuru, objasnila je da je reč o perici.

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply