Katarina Grujić na šanku!

Skandalozne fotografije bivšeg farmera Borisa Stamenkovića koje su preplavile internet, a na kojima maneken onaniše, šokirale su njegovu devojku, pevačicu Katarinu Grujić, koja je tugu i razoačarenje lečila alkoholom i đuskanjem na šanku jednog beogradskog kluba!

Kaca na sanku

S obzirom na to da je Boris trenutno u Francuskoj, Kaća će okršaj sa njim imati tek kad se vrati, a u međuvremenu se provodila na humanitarnoj žurki kluba „Stefan Braun“, gde se posle nekoliko čašica alkohola popela na šank!

U kožnim helankama i providnoj bluzi od čipke svakim pokretom kuka mamila je uzdahe muškaraca, a na improvizovanom stejdžu pridružio joj se i reper Danimir Vajs.

– Kaća je šokirana i ne zna kako da reaguje nakon što je videla Borisove fotografije. Nije želela ni sa kim da priča o tome i zaista ne znam da li su se čuli i da li će prebroditi ovu krizu, ali je očigledno da ju je to mnogo povredilo, zbog čega je te večeri dosta popila i popela se na šank – kaže izvor.

Kaca na zurci

Kada je video fotografije na kojima se Kaća provodi sa ostalim farmerima, Boris im je kratko na Fejsbuku poručio:

– Samo se vi zezajte, kada se vratim biće belaja!

Njoj su to veče društvo pravili Sara Trajanović, koja se prvi put posle raskida sa Akijem Markovićem srela sa Ivanom Marinkovićem. Iako su se srdačno pozdravili i iskreno obradovali jedno drugom, ostatak večeri nisu komunicirali, jer su Ivana jurile devojke, dok je Sara većinu vremena provela kucajući poruke. Ljubav koja je na trenutak planula u „Farmi“ između Marijane Leontijević i Marka Vukotića mogla da bi dobije epilog sa srećnim krajem, s obzirom na to da su se u klubu pojavili zajedno i čitavo veče đuskali.

Čitaj još  Razvodi i raskidi na estradi: Sve u službu popularnosti!

izvor: Alo

2 comments

Leave a Reply