Katarina Grujić izazovna za farmere!

Kaća Grujić se preksinoć na žurci za farmere pojavila u provokativnoj haljini.

Katarina Grujic

Katarina Grujić preksinoć se na žurki za farmere pojavila u haljini koja je mnogo toga otkrivala. Zvezda „Granda“ se osmelila da obuče provokativnu toaletu koja joj je cele večeri zadavala probleme. Čim bi se Kaća sagla, njena guza bi se ukazala pred prisutnima, a korpe od korseta su same spadale pa su i joj i grudi bile nestašne.

Katarina Grujic

Uzdanica Saše Popovića je vodila borbu s haljinom jer joj je korset non-stop klizio, pa je svaki čas morala da ga podiže. Kad je videla da od toga nema vajde, prestala je da brine i opustila se uz belo vino. Ona je sa svojim dečkom Borisom Stamenkovićem nazdravljala, a onda su razmenjivali nežnosti. Svaki čas su se ljubili i mazili ispod stola. Kaća je išla od stola do stola i pozdravljala farmere, a kad je Tropiko bend započeo svirku, svi su se opustili uz alkohol i igrali do zore.

Ivan i Suzana

Sara i Ivan sedeli odvojeno

Na žurki su bili i Sara Trajanović i Ivan Marinković. Manekenka modne agencije „Kristal“ došla je bez dečka Akija Markovića, ali ovog puta nije otrčala kod bivšeg muža Goce Tržan. Njih dvoje su sedeli odvojeno, ali su se uljudno pozdravili i porazgovarali.

Sara i Lepi Mica

Tuta grickao Anastasiju

Aleksandar Marinković Tuta nije se odvajao od Anastasije Buđić. Oni su sedeli jedno pored drugog i pričali, sve do trenutka dok Tuta nije gricnuo modelsicu za rame. Ona se smejala, a onda joj je on rekao da ju je zavoleo kao sestru.

Čitaj još  Iznenada umro naš poznati glumac!

Tuta i Anastasija

Vajs slikao Marijanu za Fejs

Danimir Vajs i Marijana Leontijević više od polovine večeri utrošili su na fotografisanje. Manekenka je pozirala reperu dok ju je on slikao telefonom, a kad su napravili preko 20 fotografija, sve su ih okačili na Fejsbuk kako bi obradovali fanove.

Sloba sa devojkom

Sloba se ne odvaja od devojke

Slobodan Đurković ovom prilikom farmerima je predstavio devojku Miljanu Pavličević. Dok se on takmičio u „Zvezdama Granda“, ona ga je podržavala u publici. Tako je bilo i dok je boravio na Farmi, ali retko su se u javnosti pojavljivali zajedno jer ona ne želi da se eksponira. Njih dvoje žive zajedno u Brusu, ali će se zbog Slobine karijere uskoro preseliti u Beograd.

izvor: Kurir

Leave a Reply