Karte za Karleušin koncert na rasprodaji

Karte za koncert na Ušću mogu se na sajtu KupiMe.rs kupiti za 300 dinara. PR JK: Želja nam je da omogućimo i onima kojima je i 500 dinara mnogo da prisustvuju najvećem spektaklu

JK koncert rasprodaja - www.FOLKOTEKA.com

Iako se pevačica Jelena Karleuša pohvalila da je prodala skoro sve karte za koncert na Ušću, na sajtu KupiMe.rs pojavile su se njene karte po ceni od 300 dinara.

Jelena je pre nekoliko dana napisala na Twitteru da su sve karte za fan pit prodate. Ipak, izgled da nije baš tako sjajna situacija sa prodajom karata kao što pevačica govori. Uz popust od 40 odsto svi Karleušini fanovi mogu kupiti ulaznicu na sajtu koji nudi popuste za masaže, servis auto klime, krečenje i čišćenje stana.

– Kupime.rs su prijatelji koncerta i količinu od 100 karata prodaju po simboličnim cenama, karakterističnim za ovaj sajt. Naravno, sve u cilju da se razume teška situacija u zemlji i omogući i onima kojima je i 500 dinara mnogo, da prisustvuju najvećem spektaklu ikada napravljenom na Balkanu, u domaćoj produkciji – rekao je za Novosti Zoran Birtašević, portparol Jelene Karleuše.

Raka Marić ispred Mjuzik stara za Telegraf je rekao sledeće:

Čitaj još  Čola sa seksi igračicama napravio lom u Areni! (FOTO)

– Velika je kriza, narod nema para, i na ovaj način smo želeli da ljudima omogućimo da nabave karte po nižoj ceni. Ovde se radi o kontigentu od 100 ulaznica, verovatno ćemo nastaviti sa sličnim ponudama, a preko interneta ćemo organizovati brojne akcije, humanitarne i druge, kojima ćemo najaviti koncert . Strah nas je vremena, prognoza je očajna… Pa, niko ne kupuje karte kada pada kiša – rekao je Raka Marić.

Leave a Reply