Karleušin fan napisao njene inicijale na penisu!

Svoju ljubav prema pop divi rešio je da pokaže tako što je nacrtao njene inicijale na svom polnom organu!

Jelena Karleusa

Pop diva Jelena Karleuša važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na Balkanu i imali smo mnogo prilika da se uverimo u to, a da muškarci posebno reaguju na njeno zgodno i zategnuto telo, kao i zanosne obline, i nije neka tajna.

Međutim, to nije sve… u šta ćete se uveriti u nastavku teksta. Do sada smo imali prilike da vidimo da su Karleušini fanovi na najrazličitije načine pokazivali svoju ljubav prema njoj, pa je tu bilo mnogo tetovaža njenog imena, pesama, stihova, torti sa njenim likom, fotografija, ali verujemo da nešto ovako šokantno do sada niste videli.

Naime, na adresu redakcije domaćeg portala pristigao je mail od izvesnog Jeleninog obožavaoca koji je svoju “opsesiju” popularnom pevačicom iskazao tako što je inicijale njenog imena nacrtao na svom polnom organu i to uobličene u srce. Za slučaj da mu ne verujemo, dostavio je i fotografiju.

– Jelena je najsavršenija žena na planeti. Znam da nikada neće biti moja, ali ljubav prema njoj sam pokazao na svom telu i to na svojoj muškosti. Ona je žena za sva vremena – stoji u pomenutom mailu.

Čitaj još  Srušena kuća Velikog brata!

U komentaru na ovakav izliv ljubavi, Karleuša je na svom Tviter profilu napisala:

– Hahaha, evo ja iskreno ne verujem, hvala u svakom slučaju!

Zbog svog sadržaja, fotografija je nažalost cenzurisana.

izvor: Opera

Leave a Reply