ceca raznatovic protiv jelene karleuse

Karleuša izgubila od Cece na sudu

Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30.3.2016. godine.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila Jelenu Karleušu na sudu.

Dobro poznato suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše konačno je dobilo epilog.

Kako dnevni list ekskluzivno saznaje, folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je JK uputila na njen i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

– Ceca je 2014. godine podnela tužbu protiv Jelene pred višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma koje je Karleuša objavila. Naknadu štete je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda. Po presudi, Jelena mora Ceci da isplati 80.000 dinara i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara – kaže izvor koji je upućen u proces.

– Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30. 3. 2016. godine – objašnjava dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na društvenoj mreži Fejsbuk zbog kojeg je Ceca protiv nje podnela tužbu Osnovnom sudu u Beogradu.

Karleuša je u tom pismu iznela najgore moguće uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali ono što je folk divu najviše povredilo jeste to što je JK u negativnom kontekstu pominjala i njenu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.
Prvo suđenje na kojem su se folk diva i pevačica srele bilo je u oktobru 2012.

Čitaj još  Parovi: Lepa Lukić gledala Jeleni Golubović u šolju!

– Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv, da sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio. Takođe je na isti način pisano i o njihovom ocu, odnosno mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila – izjavila je tada Ceca na sudu.

Jelena je tada ispričala da stoji iza svih svojih reči, koje će i dokazati, ali joj to do danas, očigledno, nije pošlo za rukom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply