neda ukraden na aerodromu

Kao sve zvezde: Neda Ukraden otputovala na Tajland!

Pevačica s drugaricom otputovala na odmor u jugoistočnu Aziju, gde planira da se provodi, i to u društvu starijih muškaraca.

Neda Ukraden konačno je uspela da sastavi nekoliko slobodnih dana, pa se brže-bolje spakovala i s drugaricom otputovala na Tajland, a nada se da će tu sresti i novog dečka!

Pop pevačica preksinoć je odletela na odmor u toplije krajeve, a paparaco dnevnog lista prethodno ju je uslikao na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, i to u trenerci. Kako je Neda uvek tip-top sređena i nismo baš navikli da je viđamo u sportskom izdanju, ovo je pokazatelj da je za nju odmor već počeo i da je s velikim nestrpljenjem čekala da što pre uđe u avion.

neda ukraden sa drugaricom

– Tek što sam stigla iz Šibenika, gde sam održala sjajan nastup, samo sam se presvukla i pravo došla na aerodrom. Jedva čekam da vidim Tajland i da uživam jer mi je odmor preko potreban. Idem s mojom dugogodišnjom drugaricom i biće nam sjajno. Ko zna, možda nađem i nekog dobrog frajera, ali da nije mlađi od mene 40 godina, kao što se pisalo – izjavila je Ukradenova pri odlasku.

Inače, pevačica je rezervisala boravak u luksuznom hotelu na Puketu, gde joj je bukvalno sve nadohvat ruke. Ona će, kako kaže, najviše vremena provoditi na plaži da bi se što više osunčala, a planira da obiđe i tamošnje hramove, ali i džunglu. Poslednji dan, kako kaže, uvek ostavlja za kupovinu suvenira ćerki Jeleni, zetu Predragu, unukama Aleksandri i Nedi i unuku Dušanu, od kojih se, kako kaže, jedva razdvojila.

Čitaj još  Farma: Još jedna burna svađa bivših drugarica (VIDEO)

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply