Kaća ostavila Baneta zbog Karićevog sestrića?!

Zvezda “Granda“ nedavno je započela romansu s bogatim biznismenom, zbog koga je i raskinula veridbu s poznatim manekenom.

Katarina Zivkovic

Katarina Živković okončala je četvorogodišnju vezu s Banetom Jankovićem jer nije želela da sedi na dve stolice, budući da je postala veoma bliska sa sestrićem Bogoljuba Karića, biznismenom Aleksandrom Nedeljkovićem.

– Kaća i Bane zapali su u krizu pre dva meseca. Tada je on posumnjao da se ona viđa s nekim, ali nije znao s kim. Međutim, brzo je saznao da je reč o Saši. Kaća i Saša se poznaju dugo, ali su pre nekoliko meseci počeli intenzivno da se dopisuju i viđaju. Otkad se on pojavio u njenom životu, interesovanje za Baneta je počelo da bledi, zbog čega su i raskinuli – ispričao je izvor blizak novopečenom paru.

Kada smo tim povodom pozvali Katarinu, ona je bila veoma zbunjena.

– Sašu poznajem dugo, Bane nas je upoznao… Povezuju me s raznim muškarcima, pa me ne čudi što su me povezali i s njim. Ne želim ništa da objašnjavam i da se pravdam – rekla je Katarina.

Sasa Nedeljkovic

S druge strane, Saša nije bio zbunjen kada smo mu objasnili zbog čega ga zovemo, ali je ostao tajanstven.

– Nisam javna ličnost i ne znam zašto bi nekoga interesovalo s kim se zabavljam – rekao nam je Nedeljković, a na naše insistiranje da nam kaže da li je on razlog Kaćinog i Banetovog raskida, kroz osmeh je odgovorio:

– Ne znam šta bih vam rekao… Sačekajte malo, pa ćete videti sami.

Saša je veliki estradni zavodnik, pre Kaće bio je u vezi s pevačicom Anabelom Bukvom, a nedavno je raskinuo veridbu s misicom Sandrom Obradović. On iza sebe već ima jedan brak i jedno dete. Sašina bivša verenica Sandra Obradović nije želela da komentariše naša saznanja, dok je Kaćin bivši verenik Bane Janković bio zbunjen tvrdeći da je Saša njegov drug.

– Pa ja sam je upoznao s njim! U poslednje vreme povezuju nas sa svima… – rekao je Bane.

Bane prati Kaću po koncertima!

Da ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je dugogodišnja devojka ostavila zbog drugog, Branislav Janković, govori i odluka da reperu Ša, kome je inače menadžer, zakaže zajedničke nastupe sa Katarinom Živković i tako bude u njenoj blizini. Poznato je da pevačica ima tri duetske pesme sa Nenadom Aleksićem, što je Banetu olakšalo da može da ih ukombinuje da zajedno i tezgare.

Čitaj još  Ena Popov sa nestrpljenjem čeka porođaj!

– Bane ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Kaća ostavila i on bi voleo da se opet pomire. S obzirom na to da je on menadžer reperu Ša, sa kojim Katarina ima duete, rešio je da ih spoji da nastupaju zajedno i tako on bude u njenoj blizini i pokuša da se pomiri sa njom. Do sada nije pratio Kaću na nastupima, kao ni Nenada, ali od kada su raskinuli, ovo mu je bila idealna prilika da se opet približi Kaći i da bude na mestima na kojima se ona kreće – priča izvor, i dodaje da Živkovićeva nema ništa protiv da nastupa sa Aleksićem, jer joj je to prilika da ispromovišu pesme.

Kaca i Bane

– Kaća se ne buni! Njoj odgovara da nastupa sa Ša, jer zajedno nastupaju već nekoliko meseci unazad. Ne smeta joj čak ni što Bane planira da dolazi na nastupe, jer njoj je bitno da u klubu u kom radi ima ljudi koji će biti veseli i raspoloženi, i da ona ispromoviše pesme koje je snimila sa Ša, dok sa Banetom planira samo da se pozdravi i ništa više. Ona je na tu vezu stavila tačku i nema nazad – dodao je izvor upućen u Jankovićev i Katarinin odnos.

Pozvali smo manekena kako bismo proverili ove navode:

– Neću komentarisati ništa u vezi sa devojkom sa kojom sam proveo četiri godine. Moje vaspitanje mi to ne dozvoljava! – rekao je Bane, dok se Katarina nije javila.

izvor: Blic, Alo

Leave a Reply