kaca i boris

Kaća i Boris naljutili fanove zbog lažnog raskida!

Pevačica je prvo izjavila da se ona i maneken više ne slažu i da su odlučili da stave tačku na svoju romansu, a zatim dva dana kasnije, par je ovu vest demantovao kada je na svoj Fejsbuk profil Boris okačio sliku na kojoj mu Kaća sedi u krilu.

Katarina Grujić je pre dva dana potvrdila za medije da je posle godinu dana zabavljanja raskinula sa Borisom Stamenkovićem, ali je to očigledno samo marketinčki trik.

Iako je pevačica izjavila da se ona i maneken više ne slažu i da su odlučili da stave tačku na svoju romansu, par je ovu vest demantovao kada je na Fejsbuk profil Boris okačio sliku na kojoj mu Kaća sedi u krilu.

Većina fanova naljutila se na njih jer su pokušali da obmanu medije, ali i široke narodne mase, želeći očigledno da pojačaju svoj marketing i dobiju reklamu.

Podestimo, Kaća je izjavila da su raskinuli: “Da, raskinuli smo. Lep period je iza nas, ali nismo bili kompatibilni. Želim Borisu svu sreću u životu”.

Par je svoju romansu započeo na imanju Lisović, a Grujićeva je na Farmu ušla kao “zauzeta” klela se da neće prevariti dečka, ali su je varnice koje su planule između nje i manekena ipak nadjačale.

Čitaj još  Farma 2013: Era Ojdanić ulazi na „Farmu“ ako ulazi i Milica Pavlović!

izvor: Kurir

Više o njihovom raskidu OVDE

One comment

Leave a Reply