jura stublic o pevacicama

Jura Stublić: Pevačice izgledaju kao za nudističku plažu!

“Povremeno sviram, povremeno šetam po šumi, malo pokušavam napraviti neki studio, pokušavam nešto snimati. Mislim da smo možda najsporiji studio u svemiru”, rekao je Stublić.

Frontmen pop-rok grupe ‘Film’, Jura Stublić (61) se povukao i živi poput vuka samotnjaka. Ima mačka Topinija koji mu je najveća ljubav. Već deset godina, kaže pevač, žive u jednoj sretnoj zajednici čoveka i životinje.

– Naime, vi znate da se dosta raspravlja o istospolnim zajednicama, je li to moguće ili ne. Po meni da jer ja živim s mačkom – našalio se pevač koji se uglavnom povukao sa scene, ali na tu temu uvek ima nešto da kaže.

jura stublic na bini

– Povremeno sviram, povremeno šetam po šumi, malo pokušavam napraviti neki studio, pokušavam nešto snimati. Mislim da smo možda najsporiji studio u svemiru, otprilike nedeljno snimimo pet nota, ali možda sam i previše rekao – kazao je Stublić, i dodao šta misli o pevačicama i njihovom izgledu:

– Danas pevačice kad se obuku za nastup izgledaju kao da su pošle na plažu. Zapravo na nudističku plažu. Ja se ne bunim, ali ipak mi muškarci malo odeveniji nastupamo – zaključio je Jura.

Čitaj još  Bora Đorđević deset dana u bolnici zbog upale pluća!

izvor: 24sata.hr

Leave a Reply