Jovana ucenjivala Danijela?!

Manekenka slala suprugu preteće poruke da će izaći u javnost s pričom da je gej i nasilnik ako ne bude debelo platio njeno ćutanje?!

Jovana i Danijel

Jovana je pokušala da od svog supruga Danijela Alibabića iznudi novac! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, manekenka iz Niša je nekoliko dana pre nego što je medijima poslala svoju ispovest, u kojoj navodi da ju je muž davio i fizički zlostavljao tvrdeći da je zapravo homoseksualac, njemu slala SMS poruke tražeći veće količine novca kako bi ćutala o njihovom razvodu i bračnom životu.

– Danijel ima sačuvanu SMS prepisku u kojoj ga Jovana ucenjuje za novac i preti da će ga javno obrukati. On je već rekao da je ona u novinama izrekla laži, neće da govori o tim ucenama za medije, ali poruke će verovatno upotrebiti kao dokaz na sudu – tvrdi izvor blizak mladom pevaču i bivšem učesniku „Farme“.

Danijel je trenutno u rodnoj Crnog Gori, gde se sklonio dok ne prođe frka oko bračnog brodoloma, usput nastupajući po klubovima.

– Danijel je divan momak koji brine o mami i sestri. Dobro se drži, ali tužan je što se sve ovo izdešavalo jer je želeo da s Jovanom ima decu. Cela Crna Gora je uz njega i niko ne veruje u priče druge strane. Ovo je pakosna sredina, a Danijela svi vole. Takav status mora debelo da se zasluži – zaključuje izvor.

Kako bismo čuli drugu stranu, pozvali smo Jovanu Nikolić.

– Ha, ha, ta priča je jeftina i ispod svakog nivoa – poručila je Nikolićeva.

Danijel takođe nije želeo da komentariše, ali ni da demantuje naša saznanja.

– Zasad neću o tome da govorim, a istina će izaći na videlo – kaže Alibabić.

Jovana Nikolic

Jovana smršala, ne liči na sebe

Jovanu smo pronašli u niškom naselju Rasadnik, gde se sklonila kod tetke nakon raskida sa suprugom. Sreli smo je na ulici kad se vraćala iz prodavnice. Bila je u trenerci, vidno mršavija, upalih obraza, sakrivena iza naočara… Jednostavno, nije ličila na sebe. Bila je ljubazna, ali i odlučna u nameri da više ne govori o dešavanjima u svom kratkom braku.

– Teško mi je, nisam u stanju da razgovaram više o tome. Moram da se odmorim od svega. Neke moje izjave neadekvatno su interpretirane u javnosti, pa je to razlog više što sam odlučila da komuniciram preko svog portparola – kazala je Jovana.

Reagovanja članova grupe No Nejm

Dejan Božić, kompozitor

Crnogorski kompozitor i jedan od kumova grupe No nejm šokiran je.
– Danijel nije nasilnik. Bio je povučen, miran, tih… Ne verujem u to. Ne izgleda mi kao neko ko bi maltretirao žene.

Marko Perić, gitarista

Bivši basista grupe Marko Perić nije u kontaktu s Danijelom.
– Tvrdim da nije nasilnik. Ne pamtim da je ikad povisio glas, a kamoli nešto drugo uradio. Za drugo ne mogu da tvrdim.

Čitaj još  Mira Škorić neutešna, ne prestaje da plače!

Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!

Ispovest Jovane Nikolić, još uvek zakonite supruge Danijela Alibabića, u kojoj je izrekla da ju je pevač u braku zlostavljao, te da je on zapravo homoseksualac, još uvek potresa javnost, a najviše članove porodice Alibabić.

Jovana i Danijel

Iako još ne želi da ispriča svoju stranu priče, Danijel, koji se trenutno nalazi u Podgorici, ukratko je kazao kako se oseća.

– Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom. Tata mi ima tumor i tešim ga da mu srce ne otkaže zbog gadosti i laži koje je iznela. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti jer me je nazvala nasilnikom – kratko je rekao Danijel, koji ne želi da se preko medija prepucava sa svojom još uvek zakonitom suprugom.

Naime, on je potpuno van sebe zbog svega što je Jovana rekla u medijima, a što je dodatno otežalo zdravstveno stanje njegovog oca Rasima, oko kojeg se skupila cela porodica. Pevač je trenutno u Podgorici, gde pokušava da smiri roditelje i objasni im da je Jovana izrekla gnusne laži.

– Majka Olja ne prestaje da plače jer nije očekivala da tako nešto može snajka da joj uradi, naročito što ju je prihvatila kao svoje dete i nikada joj se nije požalila na Danijela. Teško joj je i da svog sina gleda kako pati i trudi da ga zaštiti od svega što piše u medijima. Sa druge strane, Danijel je izbezumljen i teško mu je da priča o svemu, čak se i najboljim prijateljima ne javlja, tako da niko ne zna šta se zapravo desilo. Čuli smo se za Božić, kada smo popričali, rekao mi je da on ima nastup, dok je Jovana otišla da praznike provede u Nišu kod roditelja. Ništa neobično nisam primetio, ne znam šta je razlog tolikog njenog besa da je odlučila da mu uništi život i zašto, ako se sve to dešavalo, nije otišla u policiju, nego kod vas novinara – rekao je jedan od pevačevih prijatelja.

izvor: Kurir, Alo

Leave a Reply