Jovana Nikolić može da završi u zatvoru zbog pretnji!

Veliko razočaranje nastupilo po povratku u Beograd, kad je manekenka videla da Danijel živi skromno, u iznajmljenom stanu, i da svaki dinar pažljivo troši.

Jovana i Danijel

Brak između Danijela Alibabića i manekenke Jovane Nikolić pukao je zbog neslaganja supružnika oko trošenja zajedničkog novca.

Manekenka iz Niša udaljila se od muža nakon što su se iz Crne Gore preselili u Beograd, kad je shvatila da će morati da živi skromno.

– Jovana je mislila da je posle udaje očekuje lagodan život. Nakon venčanja nekoliko nedelja boravili su u Crnoj Gori, gde su ih svi gostili i vodili svuda. Išli su na krstarenje jahtom po Jadranu – kaže izvor blizak Alibabiću i dodaje:

– Veliko razočaranje za nju nastupilo je po povratku u Beograd, kad je videla da Danijel živi skromno, u iznajmljenom stanu, i da baš vodi računa koliko troši. Onda su počeli problemi i htela je da izađe iz braka.

Crnogorski pevač planira da se narednih dana vrati u Beograd, a njegova supruga Jovana izašla je iz ilegale.

Manekenka iz Niša je, nekoliko dana pre nego što je medijima poslala svoju ispovest, mužu navodno slala SMS poruke tražeći veće količine novca kako ne bi u javnost iznela priču da ju je fizički zlostavljao i da je homoseksualac.

Jovana sumnja: Danijel mi je ukrao vibrator!

Tajne iz bračnog života Jovane i Danijela Alibabića ne prestaju da iznenađuju javnost, a poslednja informacija do koje smo došli jeste da manekenka sumnja da je Crnogorac ukrao njen vibrator.

Naime, Jovana je svoju spravu za samozadovoljavanje navodno ponela u Crnu Goru u pevačevu rodnu kuću, a kada je videla da je nema u ormanu, pretpostavila je da je Danijel uzeo i tada je prvi put posumnjala da je homoseksualac.

– Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponela u Crnu Goru i sve vreme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gde se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gde je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim rečima, rekao: “Ne sekiraj se, sigurno je tu negde”. Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se poverila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo – izjavio je izvor blizak manekenki.

– Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost – izjavila je manekenka.

Podsećanja radi, vest o razvodu Danijela i Jovane Alibabić odjeknula je u četvrtak, kada se pisalo da ne mogu više zajedno i da su po drugi put izgubili bebu. Istog dana oglasila se manekenka, koja je kao razloge rastanka navela fizičko maltretiranje, ali i podatak da je pevač homoseksualac. Na ove Jovanine tvrdnje Danijel nije davao komentare, već je samo poručio da će se naći na sudu.

– Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio mi – izjavila je tada Jovana, koja je rekla da nije bila trudna drugi put.

Danijel svake noći izlazi i provodi se

Čitaj još  Vlado Georgiev: Uveo sam cenzuru za medije jer su svi propali!

Afera s njegovim razvodom, koja dominira naslovnim stranama, čini se da Alibabića ne potresa preterano. Svake noći izlazi i provodi se s prijateljima, a iz zagrljaja ne ispušta jednu atraktivnu crnku. Osim što mu je pisala poruke podrške i bila rame za utehu, juče je postavila fotografiju koja govori da između njih dvoje možda postoji i nešto više.

Tviter fotka

Naime, fotografiju svojih do krvi izgriženih usana postavila je na Fejsbuk i na njoj obeležila još uvek zvanično oženjenog pevača uz komentar: „Ovo si mi uradio!“ S obzirom na to da je veče pre toga nastala slika na kojoj je čvrsto drži u zagrljaju, verovatno su mnogi pomislili da su noć proveli ljubeći se. I to do krvi! Mi za to nemamo potvrdu.

Ipak, ne može se zanemariti i priča koju je pokrenula Jovana – da je on gej, pa je devojka možda samo njegova dobra prijateljica koja namerno želi da mu da pokriće za njegovu muškost. Pevaču na Fejsbuk svakodnevno stižu poruke podrške, ali i gomila fotografija kojima se ismeva njegova supruga.

Jovana može da završi u zatvoru!

Jovana Nikolić bi mogla da završi i u zatvoru, zbog iznuđivanja novca svom, još uvek zakonitom suprugu Danijelu, u zamenu za ćutanje.

Jovana i Danijel

– Za pretnju i iznuđivanje novca u zamenu za ćutanje, Danijel je podneo tužbu i krivično će goniti svoju, još uvek zakonitu suprugu. S druge strane, goniće je i za silne klevete i laži koje je u medijima iznela. Očigledno je mislila da je našla lak način da do novca dođe, ali joj je posao propao. I ne samo da neće dobiti pare, nego će ona morati da plati. I to s kamatom – ispričao je blizak prijatelj crnogorskog pevača.

S druge strane, advokat Dalibor Katančević kaže da je situacija diskutabilna, i da se ne može sa sigurnošću reći da je reč o krivičnom delu, mada ima elemenata.

– Ovde bi se, eventualno moglo raditi o krivičnom delu ucene za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina, ali je to u konkretnom slučaju sporno, jer, ukoliko je ona zaista bila žrtva nasilja i to bude dokazano, ona bi imala pravo na naknadu štete i pravo da se kao oštećena dogovara oko visine odštete, te se tu ne bi radilo o protivpravnoj imovinskoj koristi koja mora postojati da bi se uopšte radilo o krivičnom delu ucene – rekao je Katančević.

Podsećanja radi, pre nego što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je suprug fizički zlostavljao te da je naklonjen istom polu, Jovana je Danijelu poslala poruku u kojem mu nudi nagodbu. Jovana je, međutim, kasnije demantovala to rekavši da nije tražila novac, osim za, kako kaže, ručak ili najnoviju Luj Viton torbu.

izvor: Kurir

Leave a Reply