Jovana Nikolić izbačena sa Grand TV!

Iako je bilo planirano da emisiju „Džipsi end frends“, pored Lidije Vukićević, vodi i Jovana Nikolić, manekenka će se pojaviti samo u nekoliko emisija jer produkcija koja je prodala emisiju „Grand narodnoj televiziji“, nije zadovoljna njenim radom. Kako produkcija nije bila oduševljena Jovaninom dikcijom, ali i ponašanjem pred kamerama, odlučili su da više ne radi na ovom projektu.

Jovana Grand tv

– Emisija „Džipsi end frends“ se emituje samo na Televiziji “Grand”, a njena realizacija je u produkciji druge kuće. Bilo je planirano da Jovana bude voditeljka emisije, osim Lidije Vukićević, ali producenti nisu bili zadovoljni njenim radom. Naime, Jovana nije mogla da ispravi dikciju, a i nije im se svidelo kako se ponaša pred kamerama, te su odlučili da sa njom prekinu saradnju. Jovana je ipak snimila nekoliko emisija – izjavio je izvor blizak produkciji koja radi emisiju i dodao da se Jovana složila sa tom odlukom.

Jovana Nikolic Grand tv

– Jovana je svesna da mora da radi na svom izgovoru i da treba da popravlja naglasak, tako da se nije bunila protiv odluke produkcije da prekinu saradnju. Ona je snimila poslednju emisiju koja je bila planirana i završila sa televizijskom karijerom, bar za sada – kaže izvor blizak produkciji.

Čitaj još  Sara: Ivanova Lena me molila da ostanem u Srbiji!

U nameri da čujemo šta Jovana ima da kaže na ovo, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali se nije javljala na telefon.

izvor: Alo

Leave a Reply