Jovana Nikolić (ex-Alibabić): Našla sam pravog muškarca

Manekenka se pohvalila da je ponovo zaljubljena, i to u mladića iz rodnog Niša.

Jovana Nikolic

Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija.

– Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija – ispričala je Jovanina bliska prijateljica.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju “Farma”. Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.

– Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se – kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Kada smo pozvali Jovanu i pitali je da li su saznanja istinita, ona je cvrkutala dok nam je pričala o novom dečku.

– Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti – rekla je bivša supruga Danijela Alibabića.

Čitaj još  Posle 20 godina pevačica otkrila istinu o zabranjenoj vezi!

Danijel Alibabic

I Danijel se zaljubio

I Danijel Alibabić nedavno je izjavio da je zaljubljen posle razvoda od Jovane. On se pohvalio fotografijama na društvenim mrežama na kojima je u društvu atraktivne devojke s kojom se provodi u podgoričkim noćnim klubovima.

izvor: Blic
foto: Facebook

Leave a Reply