aleksandra prijovic o osnovnoj skoli

Još jedna pevačica priznala da je bila žrtva nasilja

“Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pevaljke””, ispričala je mlada pevačica.

Pevačica Aleksandra Prijović prvi put je javno ispričala kroz kakvu je torturu prošla dok je pohađala osnovnu školu.

Prijovićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi, a sada oni koji su je nekada ismevali žele da se druže sa njom.

– Nije mi bilo lako. Bila sam žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pevaljke”. To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me – rekla je mlada pevačica.
– U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smejali se na sav glas. Sve sam čula i videla. Verujte da mi se u tim trenucima srce cepalo – ispričala je Aleksandra Prijović sa suzama u očima i dodala da je danas drugačija situacija.

– Sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smejali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Govorila sam tada: “Neka, neka, videćete vi!” I, evo, uspela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali. Pogodila me je srećna zvezda i sad sam tu gde treba da bude. Ali polako, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima – završava Aleksandra.

Čitaj još  Donna Ares: Predosetila sam svoju bolest!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

2 comments

Leave a Reply