Još jedan blam Kebine ćerke Taše!

Nataša Kojić snimila dve scene s Leonardom Dikapriom u hit filmu, ali joj se ni u jednoj ne vidi lice.

Tasa i Leonardo DiKaprio

Nataša Taša Kojić statirala je u filmu „Vuk s Volt strita“, i to u scenama sa glavnim glumcem Leonardom Dikapriom. To već svi znaju jer su se njen tata Keba i mama Olja na sva usta hvalili kako je njihova ćerka napravila proboj u Holivudu. Međutim, ni oni verovatno nisu pomišljali da će od Taše u hit filmu ostati samo njena zadnjica. Lica nigde nema. Naime, Kojićeva se pojavljuje u dve scene na jahti, u jednoj dominira njena guza, a u drugoj joj je lice prekriveno slovima. Biće da se zbog toga više ne oglašava povodom filma. Ćuti i tata Keba, kao i mama Olja, koja je onomad za Kurir izjavila:

– Taša nam se pohvalila da je upoznala Leonarda. Ceo dan su proveli zajedno na setu i zaista ju je prijatno iznenadio.

Nekoliko dana kasnije o velikom poslu se pohvalila i pevačica.

– Počastvovana sam što sam radila na setu s Leonardom Dikapriom. Srbija mora da ga voli – napisala je Taša na svom Tviteru.

Tasa sa Leonardom

Nataša Kojić, koja je angažovana u jednoj agenciji za statiste, ne odustaje od svog američkog sna. To što joj se lice ne vidi u filmu „Vuk s Volt strita“ nije je obeshrabrilo, pa se prijavila za emisiju „Milioner mečmejker“, u kojoj devojke traže bogatog muža, o čemu je Kurir juče pisao. Tu joj se videlo lice, ali bolje da nije jer ju je žiri ismejao zbog njenih godina, pošto su bili ubeđeni da je starija. A milioner, zgodni kiropraktičar, ipak se opredelio za neku drugu.

Čitaj još  Farma: Dušica Grabović u novoj akciji (VIDEO)

Gole Slovenke na brodu

Čast Balkana u filmu brane Slovenke. Naime, u jednoj sceni, dok Leonardo Dikaprio uživa na jahtu, dominira slovenačka zastava. U jednom momentu ona pada na zemlju i pojavljuju se gole devojke.

izvor: Kurir

Leave a Reply