jovan joca stefanovic opljackan

Joca Stefanović opljačkan na pumpi!

“Stao sam na benzinsku pumpu kako bih otišao do toaleta, ali nisam zaključao auto. Iako se nisam dugo zadržao, veštom lopovu očigledno nije bilo potrebno mnogo vremena”, rekao je pevač.

Pevač Jovan Stefanović opljačkan je na pumpi na putu iz Blaca ka Nišu. Lopov je iz njegovog novčanika ukrao 200 evra, ali mu je, srećom, ostavio dokumenta i kartice, ali i 20 dinara.

– Išao sam u Blace da polažem ispite na Višoj poslovnoj školi. Nakon što sam položio, stao sam na benzinsku pumpu kako bih otišao do toaleta, ali nisam zaključao auto. Iako se nisam dugo zadržao, veštom lopovu očigledno nije bilo potrebno mnogo vremena. Nakon kratke pauze odlučio sam da odem do Niša, gde moja sestra živi i studira – ispričao je Stefanović.

Čitaj još  Nataša Bekvalac zadovoljna promocijom novog spota! (VIDEO)

– Shvatio sam da sam opljačkan tek na naplatnoj rampi na ulazu u Niš. Otvorio sam novčanik da platim i shvatio sam da imam samo 20 dinara. Pokušao sam radnici na rampi da objasnim šta se desilo, a ona me, naravno, pustila da prođem. Imao sam dosta para u novčaniku, ali sam, srećom, platio školarinu i ispite u Blacu tako da je, nakon svega, ostalo oko 200 evra. Toliko su mi ukrali – rekao je Joca.

izvor: Kurir

Leave a Reply