Jeleni Kostov razbili auto!

Jelena je preživela pravi šok pre pet dana kada je jedan čovek udario kolima u njena, a zatim izašao i počeo da je vređa!

Jelena Kostov

Jelena Kostov je preživela pravi šok pre pet dana kada je jedan čovek udario kolima u njena, a zatim izašao i počeo da je vređa! Sve se dešavalo u po bela dana na Novom Beogradu, kada je muškarac vraćajući se automobilom u rikverc udario u pevačicin BMW sa prednje strane, u kome je ona sedela, i ulubio ga u predelu tablica.

Onda je ljutit izašao iz kola i iz čista mira počeo da se dere na nju, pa ju je čak jednog trenutka i opsovao i unosio joj se u lice, vičući iz petnih žila da ubuduće pazi gde parkira. Možda bi njegove primedbe i mogle da „piju vodu“ da ona nije ispravno parkirala.

– Posle prvog naleta besa pogledao ju je i prepoznao, pa se još više osilio: „A ti si ona Jelena Kostov! Imaš ti para da platiš, ne brinem ja!“ Jelena nije stigla ni reč da mu kaže od šoka dok je on odlazio u svoj auto. Upalio ga je i otišao, a ona je ostala kraj svojih razbijenih kola – navodi izvor koji se zatekao na licu mesta.

Čitaj još  Sandra Afrika skoro gola!

Pozvali smo jednu od najpopularnijih „zvezda Granda“, koja je potvrdila naša saznanja.

– Sve što ste čuli je tačno. Meni je zaista mnogo žao što takvi ljudi postoje. Hvala bogu što nisam neka svađalica, a bila sam i zatečena njegovim ponašanjem, pa nisam stigla ništa da kažem. U suprotnom, ko zna šta bi se desilo – kaže Kostovka.

izvor: Kurir

Leave a Reply