Jelena Vučković imala uspešan nastup u Splitu!

Mlada i atraktivna pevačica Jelena Vučković, imala je zanimljiv i uspešan nastup u petak u splitskom klubu ‘Imperium’, kada je i sama bila iznenađena neočekivano velikom posetom publike.

Jelena Vuckovic Split

Naime, u početku nastupa klub je bio poprilično popunjen i atmosfera je bila odlična, a pravi lom je nastao iza ponoći, po završetku solističkog kocerta Severine Vučković, na kojem je prisustovalo više od 14.000 posetilaca. Mnogi Severinini fanovi svratili su u ‘Imperijum’ i maksimalno se opustili uz Jelenino pevanje. Naročito im se svideo njen hit „Mišu moj“, kojeg je u horu sa publikom pevala nekoliko puta.

Da li u šali, ili zbog neupućenosti, neki od posetilaca su pitali Jelenu, je li u kakvom srodsvu sa Severinom, pošto imaju isto prezime. Ona im je naravno odgovorila da nije, da je njen otac poznati kompozitor i tvorac brojnih hitova, Rade Vučković, a mama poznata i uspešna pevačica Gordana Goca Božinovska. Nakon ovog saznanja, radoznali Splićani su shvatili, od koga je Jelena nasledila muzički talenat i lepotu.

Čitaj još  Bane Mojićević postao tata po drugi put!

Jelena Vuckovic u Splitu

izvor: VIPStars

Leave a Reply