jelena tomasevic - bitanga i princeza

Jelena Tomašević prepevala pesmu Bijelog dugmeta (OFFICIAL VIDEO)

“Iako je u ženskom izvođenju pesma mekana u odnosu na ono moje pevanje, mogao bih zaključiti da je pesmu sada otpevala prava princeza”, rekao je Bebek.

Ovonedeljna premijera obrade iz najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde bila je rezervisana za legendarni hit Bijelog Dugmeta „Bitanga i princeza“ koji je na Radiju S prepevala i osvežila poznata pop pevačica Jelena Tomašević.

– Drago mi je da pevam ovako veliki hit i drago mi je da je baš to nešto od Bijelog dugmeta, posebno zbog toga što je ova godina jubilarna za tu grupu. Dugme slavi 40 godina i bila bi mi čast da čujem šta autori kažu za ovu, našu verziju Bitange i princeze, s obzirom da je jedna oštra, muška pesma sada postala ženska – rekla je Tomaševićeva dok je premijerno izvodila pesmu na nacionalnom Radiju S.
Medjutim, ni Jelena Tomašević ni voditeljka emisije Natalija Milosavljević nisu dugo čekale na prve komentare, a oni su bili ni manje ni više nego od tadašnjeg pevača Bijelog dugmeta, Željka Bebeka.

jelena tomasevic - bitanga i princeza spot

– Iako je u ženskom izvođenju pesma mekana u odnosu na ono moje pevanje, mogao bih zaključiti da je pesmu sada otpevala prava princeza. Čestitam Jeleni Tomašević! Ona je ovo sjajno otpevala. Ako sam ja pevao muški da ne kažem kao bitanga, jer ovo i jeste pesma o jednoj bitangi, onda je Jelena otpevala da tako kažem, kao princeza. Sve čestitke idu Jeleni. Ona sjajno peva tu pesmu. – sa komplimentima je završio Bebek i obećao da će prvom prilikom reći i Jeleni sve ovo uživo.

Čitaj još  Marija Šerifović duguje pare novinaru koji je napisao njenu knjigu?!

Poslušajte novu verziju pesme:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply