Jelena Rozga kao Rijana!

Rijana je u novembru 2012. gostovala u najvećem pevačkom šouu na svetu i dok je izvodila pesmu „Dajmond“, na nju je padala kiša. Baš kao i pre dve večeri na Rozgu.

Rozga kao Rijana

Jelena Rozga u prvi mah je oduševila publiku učešćem u revijalnom delu „X faktora“ i izvođenjem pesme „Cirkus“. Tačnije, sve je iznenadila pratećim efektom jer je, dok je pevala, padala kiša, što je nastupu dalo posebnu čar.

Međutim, oduševljenje publike kratko je trajalo jer je ubrzo otkriveno da je takav nastup već viđen. I to baš u „X faktoru“, ali u britanskoj verziji. Naime, Rijana je u novembru 2012. gostovala u najvećem pevačkom šouu na svetu i dok je izvodila pesmu „Dajmond“, na nju je padala kiša. Baš kao i pre dve večeri na Rozgu. Ipak, ni zvezda sa Barbadosa nije otkrila ovaj efekat. Prve koje su kišu koristile na živom nastupu su članice grupe Destini čajld na čelu sa Bijonse.

Njih je pljusak pokvasio na jednom koncertu još 2005. godine dok su skakale uz taktove hita „Luz maj bret“. Na našim prostorima veštačka kiša prvo je pala na Cecu Ražnatović u spotu „Bruka“, a umesto Seke Aleksić pre nekoliko godina na dodeli Oskara popularnosti u Sava centru kisnuo je njen plesač.

Čitaj još  Boris Stamenković prozvao bivšu devojku zbog tetovaža!

izvor: Kurir

Leave a Reply