jelena marjanovic ubijena u borci

Jelena Marjanović ipak ubijena na nasipu?!

Potvrđeno je da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta.

Superveštačenje najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića potvrdilo je pisanja da je pevačica Jelena Marjanović ubijena na kanalu u Borči, a ne kako se spekulisalo u medijima da se to zbilo u porodičnoj kući ili na nekom drugom mestu.

Kako saznaje dnevni list iz izvora bliskog istrazi, potvrđeno nam je da je superveštačenje dokazalo po tragovima prskanja krvi da je zločin počinjen na kanalu.

Takođe, istim veštanjem dokazano je da je pevačica usmrćena sa više udaraca tupim predmetom, a ne da je imala ubodne rane.

Na kraju, potvrđeno je da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta.

Vladimir, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, ponovo se našao po lupom jer je jedan od svedoka u informativnom razgovoru u policiji rekao da ih je najstariji član porodice Marjanović zamolio da napuste nasip rekavši: “Nema je, ljudi, idite kući”.

– Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će tada „možda bolje videti”. Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali i pomoć, a kada su rekli da se „raziđemo”, to smo i uradili – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Kako dnevni list saznaje, na nasipu 3. aprila 2016. od 4 sata ujutru do 6 sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

– Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon – dodaje izvor.

Mrtvu snaju bacio u kanal, sina drogirao?!

Inače, kako je dnevni list već pisao, najstariji Marjanović mogao bi da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snaje. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovek.
On je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u uklanjanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da učini jedna osoba – objašnjava sagovornik.

Čitaj još  Farma: Nećete verovati šta je sada uradila Maja Nikolić!

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantna prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

– Sumnja se da je Vladimir kontrolisao sina i istragu kada je Zoran uhapšen pre 17 meseci. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan je bio da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru – priča sagovornik.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply