jelena krunic u depresiji

Jelena Krunić ne prestaje da plače

Rijaliti zvezda ne može da dođe sebi otkako ju je ostavio dečko za kojeg je želela da se uda.

Bivša učesnica rijalitija “Farma” i nedavno završenog rijalitija, već nedeljama unazad ne može da dođe sebi, nakon što ju je ostavio dečko Danijel Savić!

Iako je planirala da se uda za fitnes instruktora, kojeg je nazivala svojom najvećom životnom ljubavi, Danijel je rešio da stavi tačku na ovu turbulentnu romansu, zbog čega Jelena već izvesno vreme ne može da dođe sebi.

– Ma, ovo je pakao! Ne možete da zamislite kroz šta ona prolazi. Baš je s*ebana, nikad je ovakvu nisam videla. Raskidali su ona i Daki više puta do sada, pa je mislila da će se pomiriti, ali on joj se uopšte ne javlja… Nije očekivala da je ovo definitivan kraj, ne može da dođe sebi – započela je priču Krunićkina drugarica i dodala da se rijaliti zvezda na sve načine trudi da svima stavi do znanja da joj je dobro, ali joj to ne polazi baš uvek za rukom.

– Zatvorila se u sobu, nema je nigde, plače po ceo dan. Ne znamo šta da radimo sa njom, majke mi. Ono što njeni pratioci vide na Jutjubu, to je sve laž… Uspe ona da se dovede u red na nekoliko minuta, snimi video za Jutjub, a onda opet sve po starom – ispričala je Jelenina prijateljica.
U prilog ovim tvrdnjama idu i navodi sagovornika istog portala koji je insistirao da ostane anoniman, a koji je nedavno Krunićku video u jednom prestoničkom klubu u šokantnom izdanju.

Čitaj još  Farma: Pevačica ponovo pobesnela zbog kazne!

– Užas blagi! Došla je u cik zore sva blatnjava, mrtva pijana… Ono je bilo tragedija, stvarno. Svi su bili zgroženi, šta je ta devojka sebi dozvolila… Strašno. Greota – zapanjen je bio on.

Jelena je svojevremeno svoju ljubav prema Dakiju, kako je tepala svom bivšem dečku, dokazala i tetovažom početnog slova njegovog imena. Međutim, shvativši da je zaista došao kraj ljubavi, rešila je da uspomenu na njega zauvek ukloni sa svog tela, pa joj mesto gde je stajalo slovo D sada krasi druga tetovaža.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply