jelena karleusa selfi

Jelena Karleuša pozvala fanove na uznemiravanje redakcije!

Vulgarno, banalno, uvredljivo, uličarski… Tako pevačica odgovara na novinarska pitanja koja joj se ne dopadaju.

Estradni rat između Dare Bubamare i Jelene Karleuše traje dugo i kraj mu se ne nazire. Njih dve ne štede uvrede jedna za drugu, a na pitanje zašto JK tako loše govori o koleginici, Dara bez ustezanja odgovara:

– Svi ti likovi koji ne postoje nigde i koji danas na moj račun pokušavaju da grade karijeru neka se zapitaju gde su. Niti žive kao ja, niti finansijski stoje kao ja, niti imaju porodicu kao ja, ni sina kao ja, čak ni psa. Moj pas je lepši od Jelene Karleuše. A da ne pričam šta je boli. Bole je cipelice i tašnice, a meni je to nebitno. Napravila sam karijeru isključivo na pesmi i glasu, ovo sve ostalo materijalno mi je nebitno. Sve moje pesme ostaju za narednih 20, 30 godina, što njoj nikad neće poći za rukom. Neću da više nikome budem Crveni krst da se na moj račun reklamira – rekla je Dara.

dara bubamara sa psom

Ova izjava ujedno je bila i okidač za neobjašnjivi gnev i verbalno nasilje samozvane dive Jelene Karleuše, koji smo kontaktirali da prokomentariše Darine reči. Jelena je, očigledno u nemogućnosti da smisli izjavu dostojnu “evropske žene” za kakvu se izdaje, na račun novinarke Blica iznela sijaset uvreda i pretnji.

– Slusaš me ti, slušaj me. Nemoj više nikad da se zajebeš da mi pošalješ poruku. Nećeš dobro proći, jel’ ti jasno! Nemoj da ti to bude poslednje – vikala je Jelena u slušalicu nekoliko minuta, a onda je, u svom maniru, prekinula vezu.

Ovako neobjašnjivo, ali vrlo zabrinjavajuće ponašanje Karleuše traje duže vreme i očigledno se nije oporavila od koncertnog fijaska na Ušću 2013. pred nekoliko hiljada ljudi. Inače, Jelena za sebe voli da kaže da je ‘zrak svetlosti u poseljačenoj Srbiji’. U redu je imati visoko mišljenje o sebi, ali to, kao ni psovke i uvrede, nije nikada spaslo nečiju karijeru koja tone, pa neće ni njenu.

Čitaj još  Zvezde Granda 2012 / 2013: Marko Stolić i Haris Skarep idu dalje! (Video)

Karleuša pozvala fanove da maltretiraju Blic!

Samo nekoliko sati posle objave Blica o neprijatnom slučaju, pevačica se oglasila na svom Fejsbuk profilu sa još šokantnijom porukom:

– Pogledajte na koji nacin se ološi iz Blica obraćaju, kakva pitanja postavljaju i sa koliko nepoštovanja. Ovo je broj redakcije 011/ 333 4 559 i vi kao gradjani imate pravo da kazete bagri sta mislite o njima i njihovoj smrdljivoj novini. SLOBODNO IH NA PRIMER PITAJTE, NA KOJU VRSTU PSA LIČE ONI ILI NJIHOVE MAJKE KOJE SU IH GREŠKOM OŠTENILE! Na slici ispod vidite kako sam na nezapamceni bezobrazluk odgovorila ja! Tu se vidi i sluzbeni telefon kurvetine koja sebe naziva novinarkom, pa kako ona moze da uznemirava mene i mnoge druge-MOZETE I VI NJU! Demokratska zemlja zar ne?

karleusina pretnja

Da li je u vezi sa pretnjom Jelene Karleuše i obraćanjem njenim fanovima ili nije, ali u jednom trenutku u toku prepodneva, zvanični sajt dnevnog lista Blic je postao nedostupan. Nadamo se da će uskoro nastaviti sa radom, a i da pevačica zapravo nema veze sa ovim događajem.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Blic

2 comments

Leave a Reply