Jelena Karleuša stala na stranu Veljka Ražnatovića?!

JK se rano ujutru oglasila povodom napada na Cecinog sina Veljka Ražnatovića i jedna je od malobrojnih koleginica koja joj je pružila podršku.

Jelena Karleusa

Jelena Karleuša jedna je od malobrojnih pevačica koja je ustala u odbranu sina Cece Ražnatović, Veljka, koga je grupa navijača Partizana napala u Ulici Ljutice Bogdana!

Karleuša je osetila potrebu da se nađe svojoj koleginici u teškoj situaciji pa je napisala dva tvita, od kojih je doduše jedan obrisala. Poznato je da je Karleuša u lošim odnosima sa Svetlanom Ražnatović, ali od jutros je pisala tvitove u odbranu Ražnatovića.

Najveći problem za Karleušu su novinari, dok ostale aktere sukoba ne pominje.

– Novinari na malog Ražnatovića kidišu kao zveri željne krvi. Ide mi to na k. A nekada su virili ili iz Arkanovog dupeta ili iz njegovog gepeka – napisala je ona.

Karleusa tviter

Podsetimo, Veljka Ražnatovića navodno je napala grupa od 30-ak mladića ispred kuće u kojoj živi. U nedelju ujutru, grupica je organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom srećom zadobio samo lakše povrede, jer su se napadači razbežali posle nekoliko minuta.

Čitaj još  Indira Vladić ponovo zaljubljena!

Galama je probudila i Cecu, koja je odmah istrčala na ulicu.

izvor: Kurir

Leave a Reply