jelena karleusa selfi

Jelena Karleuša sočno opsovala novinarku! (FOTO)

Opšte je poznato da popularna pevačica nema dlake na jeziku, ali je ovaj put preterala…

Jelena Karleuša važi za jednu od osoba koja će bez ustezanja i zadrške uvek reći šta misli. Na stotine puta je osporavana i demantovana, ali ona je istrajna. Tako smo je upoznali i kao borca za ljudska prava, kao protagonistu zaštite od porodičnog nasilja, borca za manjinska prava…

jelena karleusa sa medom

Isto tako, na desetine puta je bila predmet najoštrijih estradnih svađa i ratova. Uglavnom su njeni protivnici u tim svađama i prepucavanjima druga velika imena, poput Cece, Seke Aleksić, Dare Bubamare.

Jedna od poslednjih medijskih rasprava upravo se događa između Jelene i Dare Bubamare. Jedna drugu su počastile najsočnijim uvredama, doduše lepo upakovane, kako ne bi bile cenzurisane i kako bi sve vrste medija mogle da prenesu njihove reči u celosti. Pažnja nikome ne škodi, zar ne, a posebno ne takvim estradnim veličinama.

Elem, danas je Jelena Karleuša objavila na svom Fejsbuk profilu sliku (tačnije printskrin) SMS poruke koju je dobila navodno od novinarke Blica. Mi nećemo ništa cenzurisati pa ćemo vam predstaviti tekst koji se nalazi u pomenutoj poruci.

sms jelena karleusa

Na pitanje u poruci koje glasi:

Čitaj još  Nada Topčagić prozvala koleginicu zbog emisije!

– Poštovana Jelena, imate li komentar na to što Dara Bubamara tvdi da je njen pas lepši od Vas. Hvala, Dragana Ivanović, Blic.

Jelena je (doslovce) odgovorila, a zatim podelila na društvenim mrežama svoje reči:

– Nemoj da ti jebem mater kurvetino raspala! I tebi ološu i pičketini od urednika i tvojoj smrdljivoj toalet papir za pse novini!

Mi nećemo dalje komentarisati, a na vama je da procenite da li je ovo pravi reprezent estradne veličine, za koju inače važi ova ‘dama’.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply