jelena karleusa gola

Jelena Karleuša pukla na Ušću?!

Zbog tehničkih problema, pevačica najavila besplatnu reprizu?!

Sa dva sata zakašnjenja, počeo je dugočekivani spektakl najintrigantije pevačice na ovim prostorima, Jelene Karleuše, koja je svoj nastup najavila rečima:

– Imam san da bude bolje, da nas bude više, da nas bude najviše. Bez vas moj san je samo ideja, a sa vama je revolucija!

Za koncert pod nazivom „Viva la Diva“, Karleuša je pripremila brojne koreografije, skupu produkciju i brojna druga iznenađenja, a kako će sve izgledati pratite nas i budite u toku.

Oko 21.00 publika je uveliko pristizala, ali komarci su već uveliko zaposeli Ušće… Od poznatih su na koncert došli pobednik rijalitija “VIP Veliki brat” Žarko Stojanović i voditeljka Marija Lazić, gej-aktivista Boban Stojanović.

Oko 22.00 publika postaje nestrljiva i doziva JK da izađe na scenu i da koncert konačno počne.

Karleuša je prišla bini i montira se pred izlazak na scenu, a verni fanovi i dalje nestrpljivo očekuju ovaj trenutak. Prema nekim procenama, ima oko 10.000 ljudi u publici.

Konačno je i na oduševljenje prisutne publike koncert počeo, sa dva sata zakašnjenja, i to pesmom “Ferari”. Karleuša je na scenu izašla u provokativnoj garderobi i na sebi ima samo perle i nitne. Pevačica je strahovala da će morati da otkaže koncert, ali…

– Dobro veče Beograde! Rekli su da će biti kiše, poplave, rekli da će koncert biti otkazan…ali samo nisu jedno rekli…da se ne treba inatiti sa Jelenom Karleušom – rekla je pevačica kroz suze.

Usledile su pesme “Ide maca oko tebe” i “Manijak”.

Nakon pauze i presvlačenja, JK izlazi na scenu sa crnim velom i krunom na glavi i peva “Tihog ubicu”. Nakon otevane pesme skida i veo i krunu, i baca i jedno i drugo u publiku.

Karleuša je sela na omču, a dalje nastavlja da niže hitove koji su obeležili njenu karijeru.

Čitaj još  "Noć Diva" u Bosanskom kulturnom centru

Sledi i pesma “Preživeću”, koju je J.K. snimila devedesetih, a malo kasnije se presvuka u još jedno provokativno izdanje. Karleuša peva pesmu “Jelena” u gaćicama i u brusu sa “Swarovski” kristalima.

U jednom trenutku, jedan mladić iz fan-pita popeo se na binu, a Jelena je zamolila obezbeđenje da ga ne diraju i srdačno se pozdravila sa njim.

Na led ekranima iza JK, izgleda da se ne emituje sve što treba i što je pevačica pripremala sa svojim timom više od dva meseca. Ali, to joj ne smeta da nastavi koncert.

Karleuša se presvukla i zapevala “Insomniju” sa Mirzom, sa kojim je snimila ovaj duet i sa kojim je do skora bila u svađi.

Zbog nefunkcionisanja ekrana, sutra će Jelena organizovati novi koncert i to potpuno besplatno kako bi ispravili to što su na ovom večerašnjem koncertu imali tehničkih problema.

– Ako bude trebalo, praviću pet koncerata dok sve ne bude kako treba, poručila je JK.

izvor: Puls

Leave a Reply