Jelena Karleuša pokušava da demantuje dokaze da je klub bio prazan! (VIDEO)

Iako pevačica u svom saopštenju za javnost tvrdi da je njen novogodišnji nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte puštene u prodaju, ostaje nejasno kojim povodom se u scenskom kostimu pojavila sporne večeri na Kopaoniku.

Karleusa na Kopaoniku

Da je novogodišnji nastup Jelene Karleuše zakazan za 13. januar na Kopaoniku bio potpuni debakl, dokazuje i snimak sa lica mesta, gde se jasno vidi da je klub u kojem je pevačica trebalo da nastupa, prazan. Ona je, iako potpuno obučena za scenu, napustila hotel i otišla u nepoznatom pravcu, dok ju je nekoliko najvernijih fanova strpljivo čekalo u lokalu do kasno u noć.

Ekipa “Exkluziva” snimila je pevačicu neposredno pre nastupa u klubu “Aleksandar”, gde je nakratko pristala i da popriča sa novinarima.

– Imam otpor prema medijima, to je kao kada vas neko siluje godinama, a onda treba da vodite ljubav sa njim – kratko je rekla ona, a potom i prokomentarisala svoj scenski kostim:

– Vodila sam se time da će ovo publici da se svidi. Mrežaste čarape, halteri, brushalteri… publika to voli – rekla je Jelena i potom podsetila da ne daje intervjue dok ne objavi novi singl, koji je, svojevremeno najavila za Novu godinu.

Ona je potom sa svojim menadžerom i majkom sela u auto i otišla u nepoznatom pravcu, uprkos tome što je nekoliko najvernijh fanova čekalo njen nastup koji je danima unazad pompezno najavljivala.

S druge strane, Jelena se nakon halabuke oko prodatih devet karata za novogodišnji nastup, obratila javnosti saopštenjem u kojem navodi da je čitav nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte i puštene u prodaju.

Klub JK na Kopaoniku

Konfuzija se nastavlja kod razloga otkazivanja, pošto pop zvezda ističe da ona ima “profesionalno pravo” da otkaže nastup, kao i da je to njena “lična odluka”.

Ako ste i vi zbunjeni kao i mi, pročitajte Karleušino saopštenje, kako bi vam možda bilo jasnije:

– Povodom još jedne dirigovane hajke na Jelenu Karleušu, koja je postala normalna za domaće medije, bez ijednog dokaza, izjave ili barem fotografije koja bi potkrepila tvrdnje, OŠTRO DEMANTUJEMO sramotnu informaciju o navodih “devet prodatih karata na Kopaoniku“. Nastup je otkazan mnogo pre zvaničnog početka, a karte se NISU NI PRODAVALE. Razlog je Jelenina lična odluka da ne nastupi što je njeno profesionalno pravo. Informacija o devet prodatih karata je još jedan u nizu pokušaja da se jedna velika zvezda ponizi u javnosti.
Jelena Karleuša SVAKE nedelje nastupa širom Balkana i Evrope, a slike sa tih nastupa možete videti (SAMO) na internet portalima i njenoj FB stranici jer NIKO od zvaničnih medija NE ŽELI DA OBJAVI slike krcatih klubova i hala u kojima JK nastupa, obara rekorde i druži se sa mnogobrojnim fanovima. I SADA POSTAVLJAMO PITANJE, KOME VIŠE VERUJETE – FOTOGRAFIJAMA I SOPSTVENIM OČIMA ILI MEDIJIMA KOJI NE PRILOŽE NI JEDAN JEDINI DOKAZ ZA SVOJE TVRDNJE. Odluka je samo na publici – saopštila je PR služba pevačice.

Čitaj još  Ljuta Kaja: Dušebrižnici, nisam pukla! (VIDEO)

Budući da se pevačica sasvim spremna za nastup pojavila na Kopaoniku, ostaje nejasno kojim povodom je došla, ako karte, kako sama kaže, uopšte nisu ni bile puštene u prodaju.

Ukoliko ne znate kome da verujete, predlažemo da pogledate video snimak na kojem se vidi skoro potpuno prazan klub uoči Karleušinog nastupa.

izvor: Alo

Leave a Reply