Jelena Karleuša pokušava da demantuje dokaze da je klub bio prazan! (VIDEO)

Iako pevačica u svom saopštenju za javnost tvrdi da je njen novogodišnji nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte puštene u prodaju, ostaje nejasno kojim povodom se u scenskom kostimu pojavila sporne večeri na Kopaoniku.

Karleusa na Kopaoniku

Da je novogodišnji nastup Jelene Karleuše zakazan za 13. januar na Kopaoniku bio potpuni debakl, dokazuje i snimak sa lica mesta, gde se jasno vidi da je klub u kojem je pevačica trebalo da nastupa, prazan. Ona je, iako potpuno obučena za scenu, napustila hotel i otišla u nepoznatom pravcu, dok ju je nekoliko najvernijih fanova strpljivo čekalo u lokalu do kasno u noć.

Ekipa “Exkluziva” snimila je pevačicu neposredno pre nastupa u klubu “Aleksandar”, gde je nakratko pristala i da popriča sa novinarima.

– Imam otpor prema medijima, to je kao kada vas neko siluje godinama, a onda treba da vodite ljubav sa njim – kratko je rekla ona, a potom i prokomentarisala svoj scenski kostim:

– Vodila sam se time da će ovo publici da se svidi. Mrežaste čarape, halteri, brushalteri… publika to voli – rekla je Jelena i potom podsetila da ne daje intervjue dok ne objavi novi singl, koji je, svojevremeno najavila za Novu godinu.

Ona je potom sa svojim menadžerom i majkom sela u auto i otišla u nepoznatom pravcu, uprkos tome što je nekoliko najvernijh fanova čekalo njen nastup koji je danima unazad pompezno najavljivala.

S druge strane, Jelena se nakon halabuke oko prodatih devet karata za novogodišnji nastup, obratila javnosti saopštenjem u kojem navodi da je čitav nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte i puštene u prodaju.

Klub JK na Kopaoniku

Konfuzija se nastavlja kod razloga otkazivanja, pošto pop zvezda ističe da ona ima “profesionalno pravo” da otkaže nastup, kao i da je to njena “lična odluka”.

Ako ste i vi zbunjeni kao i mi, pročitajte Karleušino saopštenje, kako bi vam možda bilo jasnije:

– Povodom još jedne dirigovane hajke na Jelenu Karleušu, koja je postala normalna za domaće medije, bez ijednog dokaza, izjave ili barem fotografije koja bi potkrepila tvrdnje, OŠTRO DEMANTUJEMO sramotnu informaciju o navodih “devet prodatih karata na Kopaoniku“. Nastup je otkazan mnogo pre zvaničnog početka, a karte se NISU NI PRODAVALE. Razlog je Jelenina lična odluka da ne nastupi što je njeno profesionalno pravo. Informacija o devet prodatih karata je još jedan u nizu pokušaja da se jedna velika zvezda ponizi u javnosti.
Jelena Karleuša SVAKE nedelje nastupa širom Balkana i Evrope, a slike sa tih nastupa možete videti (SAMO) na internet portalima i njenoj FB stranici jer NIKO od zvaničnih medija NE ŽELI DA OBJAVI slike krcatih klubova i hala u kojima JK nastupa, obara rekorde i druži se sa mnogobrojnim fanovima. I SADA POSTAVLJAMO PITANJE, KOME VIŠE VERUJETE – FOTOGRAFIJAMA I SOPSTVENIM OČIMA ILI MEDIJIMA KOJI NE PRILOŽE NI JEDAN JEDINI DOKAZ ZA SVOJE TVRDNJE. Odluka je samo na publici – saopštila je PR služba pevačice.

Čitaj još  Lapsus Milice Pavlović (VIDEO)

Budući da se pevačica sasvim spremna za nastup pojavila na Kopaoniku, ostaje nejasno kojim povodom je došla, ako karte, kako sama kaže, uopšte nisu ni bile puštene u prodaju.

Ukoliko ne znate kome da verujete, predlažemo da pogledate video snimak na kojem se vidi skoro potpuno prazan klub uoči Karleušinog nastupa.

izvor: Alo

Leave a Reply