Jelena Karleuša platila dug za grejanje!

Folk diva i njen suprug Duško Tošić izmirili su račun od 900.000 dinara, čije su plaćanje prolongirali mesecima.

Karleusa u kuci

Jelena Karleuša i Duško Tošić od početka februara nisu imali gas u svojoj kući na Dedinju. Ekipe preduzeća „Srbijagas“, na čijem čelu je inače Dušan Bajatović, isključile su im dovod zbog neplaćenih računa. U pitanju je suma od 900.000 dinara koje su oni dugovali. Pevačica i fudbaler su svoje obaveze pre dva dana izmirili, i sada im je ponovo pušteno grejanje.

– Duško i Jelena su u roku od dve nedelje pronašli novac i platili dug. Zanimljivo je da je Duško iz meseca u mesec obećavao da će sakupiti novac, ali da se to prolongiralo do isključenja gasa. Istog dana kada su platili dugovanja grejanje im je vraćeno – kaže izvor upućen u situaciju.

Pevačica u toku jučerašnjeg dana nije bila dostupna za komentar i nije odgovorila ni na jedan poziv novinara. Nedavno je pak, kada se u javnosti pojavila vest o tome da su dužni za gas, oglasila preko Tvitera.

– Moj muž se zove Duško Tošić. Pošto, eto, slučajno zarađuje milione, da li biste stvarno pomislili da bi njegova kuća na Dedinju mogla da bude hladna, a žena i deca u problemu – upitala je Karleuša tada.

Čitaj još  Farma: Farmerka napravila haos čim je ušla (VIDEO)

Račun za telefon

Karleuša se prošlog leta pohvalila računom za mobilni telefon koji je iznosio 740.587. dinara. Opravdala se ljubavlju prema fanovima, savetujući ih da nikako ne tvituju iz rominga.

izvor: Blic

Leave a Reply