Jelena Karleuša ostala bez grejanja zbog dugova!

“Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspeo da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili poslednju opomenu pred isključenje”, kaže izvor blizak preduzeću.

Jelena Karleusa

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić ostali su prošle godine bez grejanja zbog neizmirenih obaveza “Srbijagasu”. Naime, pevačica nije na vreme plaćala račune za prirodni gas kojim greje dupleks na Dedinju, zbog čega je prvobitni račun iznosio čak 900.000 dinara, nakon čega su im nadležni isklučili grejanje.

Međutim Tošić je u međuvremenu uspeo da otplati deo dugovanja od 400.000 dinara i tada je potpisao reprogram koji ga je obavezao da preostalih 500.000 dinara uplati u što kraćem periodu, čega se on i njegova supruga nisu pridržavali.

Kako je na snagu stupio Zakon o naplati dugovanja, njima je nedavno poslata opomena pred isključenje gasa.

– Duško i Jelena nisu na vreme plaćali račune za grejanje koji su se u međuvremenu nagomilali. Nekoliko puta im je odlagano isključenje, jer su obećali da će izmiriti obaveze, ali kako to nisu učinili u dogovorenom roku, ponovo bi mogli da ostanu bez grejanja. Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspeo da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili poslednju opomenu pred isključenje – kaže izvor blizak preduzeću.

Čitaj još  JK protiv Seke svim sredstvima!

U “Srbijagasu” nisu hteli ni da potvrde, ali ni da demantuju ovu priču.

– O gospodinu i gospođi za koju me pitate nemam saznanja, niti smem da ih iznosim u javnost, osim ako sud drugačije ne naredi – rekla je Marija Labus iz “Srbijagasa”.

izvor: Nase novine

Leave a Reply