jelena karleusa u liftu

Jelena Karleuša opet slagala fanove!

Doček Nove godine u Beogradu nikad nije bio bogatiji, kad je u pitanju broj estradnih ličnosti koje će u njemu nastupiti, a prva koja se pohvalila da je „rasprodata“ je Jelena Karleuša. Rekla i slagala.

Naime, kako smo već ranije pisali, mala od skandala u najluđoj noći zabavljaće goste u jednom poznatom hotelu, a iako se obično do poslednjeg dana ne zna ko će gde i sa kim slaviti doček, ona se još 15. decembra na svom Fejsbuk profilu pohvalila da za njen nastup nema više slobodnih karata.

– Najskuplji doček, bez sekunde TV reklame, bez pres-konferencije – rasprodato. Hvala na poverenju – napisala je Jelena, međutim, samo jedan poziv broja za rezervacije demantuje ove pevačicine navode.

jelena karleusa lift

Kada smo pozvali jedan od zvaničnih brojeva za rezervacije koji se nalazi na reklamnom posteru, objasnili su nam da možemo da biramo koje ćemo mesto u zavsnosti od toga koliko nas u društvu ima i sa koliko novca raspolažemo.

– Ima karata još za doček. Barske stolove nemamo, a za ostale pozicije ima još slobodnih mesta, naravno. Zavisi koja mesta vas zanimaju. Za separe je potreban veći broj ljudi da rezerviše, a ostale slobodne zone možete da birate – saopštio je ljubazno mladić koji se javio na telefon, a kada smo pozvali organizatora ovog događaja, objasnio nam je sledeće:

Čitaj još  Dunja Ilić odbrusila Tijani Dapčević na prozivke!

– Organizujemo nekoliko dočeka i moram vam reći da se nastup Jelene Karleuše najbolje prodaje. Ostala su neka slobodna mesta za ljude koji dolaze iz inostranstva ili se odlučuju u poslednji čas gde će ići za Novu godinu. Ostao je mali broj karata.

Sa druge strane, PR menadžer Jelene Karleuše nam je rekao da karata nema, koliko su oni upućeni.

– Mi sa bukingom nemamo dodirnih tačaka. Mi smo izvođači, a iz organizacije su nam saopštili da nema potrebe za pres-konferencijom jer je sve rasprodato. Tako da je to onda na njima. Tako je nama saopšteno, i mi se ne bavimo bukingom – rečeno je iz PR tima pevačice.

jk tviter

Ukoliko Jelena nije upućena, onda ne treba unapred da se hvali.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Jelena laže jer nedavno nakon što su mediji objavili da je Karleuša zabranjena na Televiziji „Pink“, pevačica je pokušala da ovu vest demantuje, te je na sav glas pričala kako će se pojavljivati na ovoj televiziji. Ipak, istina je totalno drugačija jer se JK i dalje ne pojavljuje na jednoj od najgledanijih televizija.

izvor: Alo

3 comments

Leave a Reply