jelena karleusa aerodrom

Jelena Karleuša opet htela da isfolira za biznis klasu!

Jelena htela da se čekira na šalteru za biznis-klasu iako je imala kartu za ekonomsku, a kad je radnica propustila čoveka sa zlatnom karticom, ona joj rekla da će izgubiti posao.

Jelena Karleuša u petak posle podne napravila je skandal na aerodromu „Nikola Tesla“ u Surčinu jer joj zaposleni nisu dozvolili da se čekira tamo gde je ona htela.

Naime, pevačica je imala kartu za ekonomsku klasu na letu za Cirih, švajcarske avio-kompanije, ali je po svaku cenu želela da izbegne čekanje reda na mestu gde je trebalo da se čekira, pa je pokušala da to uradi na šalteru za biznis-klasu. Pošto joj to nije pošlo za rukom, pobesnela je i stjuardesi je zapretila otkazom.

– Jelena je išla na nastup u Iverdon le Ben u Švajcarskoj. Letela je do Ciriha. Došla je na vreme na aerodrom, ali joj je malo vremena trebalo da napravi frku. Ponašala se bezobrazno jer je želela poseban tretman od stjuardese na šalteru. Htela je da se čekira na mestu gde se čekiraju putnici sa kartama za biznis-klasu, iako je ona nije imala. Baš u tom momentu je naišao gospodin sa odgovarajućom kartom i gold karticom, koja mu omogućava brojne privilegije, i njega je stjuardesa propustila i uzela mu dokumente. Karleušu je to iznerviralo, pa je zapenila. Svašta je rekla ženi na šalteru, a čak joj je zapretila i otkazom. Ona je obavestila svoje nadređene o incidentu – navodi izvor sa lica mesta.

Ozvestaj sa aerodroma

Prikrivaju incident

Kontaktirali smo Karleušu, ali ona nije odgovarala na naše poruke, pa smo pozvali njenog portparola Zorana Birtaševića.

– Odakle vam ta priča? To nije tačna informacija. Bio sam prisutan kada se Jelena najnormalnije čekirala. Ako ima karte za ekonomsku klasu, zašto bi išla na šalter za biznis-klasu ili obrnuto? Ako nema mesta u biznis-klasi, ona putuje ekonomskom – izjavio je njen PR.

Čitaj još  Milica Pavlović: Nisam u vezi sa Mirzom!

Iako on tvrdi da do incidenta nije došlo, demantuje ga dokument sa aerodroma u koji je Kurir imao uvid, a u kojem stoji da je Jelena Karleuša napravila incident.

– Putnica Karleuša Jelena pretila otkazom koleginici M. C. (šalter 111) pošto nije primljena na let na biznis šalteru pre putnika biznis klase koji je pritom imao i sen (gold) karticu. Gospođa Karleuša je imala kartu ekonomske klase. Ponudili smo dobrovoljnu izjavu ali nije prihvatila – stoji u izveštaju šefa smene.

Pozvali smo i PR službu beogradskog aerodroma, koja nije bila upućena u ovaj slučaj.

– Mi nismo dobili nikakvu informaciju o tom događaju. Morate pozvati kompaniju kojom je osoba letela – kažu u PR službi.

To smo i uradili, ali se uključila telefonska sekretarica sa obaveštenjem da njihove službe rade od ponedeljka do petka.

Karleuša gola nastupala?

Jelena Karleuša nastupila je u Švajcarskoj i za tu priliku je obukla providni kostim, ispod kojega se sve naziralo.

Karleusa u Cirihu

– Ovako izgleda umorna ali zadovoljna žena posle sjajnog koncerta! Uskoro slike sa nastupa! Hvala fenomenalnoj publici iz Švajcarske! Sledeći vikend-SOMBOR! – napisala je JK posle koncerta.

izvor: Kurir

Leave a Reply