jelena karleusa o kseniji pajcin

Jelena Karleuša o Kseniji Pajčin: Da se ne zaboravi najlepša žena! (VIDEO)

Poznata pevačica napisala je na svojoj Fejsbuk stranici da je pesmu “Ko ovu dramu režira” posvetila svojoj pokojnoj koleginici, koja je preminula pre četiri godine…

Jelena Karleuša odala je pomen svojoj pokojnoj koleginici Kseniji Pajčin, koja je preminula pre tačno četiri godine. JK je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da joj je posvetila pesmu “Ko ovu dramu režira” i da ona ne sme da se zaboravi.

– Danas se navršava 4 godine od svirepog ubistva Ksenije Pajčin. Ksenija me, blago rečeno, nije volela. To je godinama pokazivala javno. Nikada nisam uzvratila na njene uvrede jer sam uvek u njoj videla izmanipulisanu dušu deteta. A onda je u jednoj od njenih poslednjih TV emisija gde se pojavila(ako ne i u poslednjoj, DM TV) rekla nešto što me je dirnulo: “Kupila sam karte za Karleušin koncert i jedva čekam da idem.” To me je začudilo. Malo posle toga je ubijena na najsvirepiji mogući način. Na mom koncertu u Areni, koji je ubrzo usledio, posvetila sam joj pesmu “Ko ovu dramu režira” – stoji u statusu Jelene Karleuše, koji se nastavlja:

– Kada se na velikom LED ekranu pojavio njen uplakani lik sa godinom rodjenja i smrti, čitava Arena je bila u sablasnoj tišini. U sebi sam pomislila E MOJA KSENDZO…KO OVU DRAMU REŽIRA, NEK’ MOJE IME NE BIRA, ZA ULOGE ŠTO NIKADA NISU MOJE… NEK’ ŽIVOT MOJ NE RESKIRA, NA SREĆU NEK’ NE FORSIRA, LJUDE ŠTO IM SNOVI KAPU KROJE… Da se ne zaboravi najlepša žena koja je živela na ovim prostorima – napisala je JK na svojoj Fejsbuk stranici.

Poslušajte pesmu koju je Karleuša posvetila Kseniji Pajčin.

Četvrta godina od smrti Ksenije Pajčin

Danas se navršava četvrta godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin. Da podsetimo, tog 16. marta 2010. godine, nju je pištoljem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ksenijina majka

Prema navodima medija, crnogorski maneken je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

Posle ovog nemilog događaja, kod porodica nastradalih i dalje bol i tuga ne jenjavaju. Dok Ksenijina majka Ljubica još nije spremna da govori za medije o tragediji, Mirko Kapisoda, otac Filipa Kapisode, kaže da se rane sve dublje.

Karamela na groblju

– Kako prolaze godine, sve mi je teže. Laže svako ko kaže da vreme leči rane, ove moje nikada neće da zacele. Svi se sa tom tugom nosimo kako moramo. Više ne pričamo šta se desilo te noći jer njega više nema, a to je najgore od svega – rekao je Mirko za dnevni list i nastavio:

Čitaj još  Milica Todorović više ne krije ljubav sa oženjenim dečkom!

– Sećamo ga se sa tugom i pominjemo ga svakodnevno, ali ne dižemo oko toga dževu, već se trudimo da nam ostane u sećanju vedar i veseo, kakav je bio. Vreme mi je donelo samo to da sada prihvatam da ga više nema, jer pomiriti se s tom činjenicom je najteže. Njegovi drugovi su nam česti gosti, pa tako osećamo da smo zadržali jedan deo njega – istakao je Kapisoda, koji je dodao da njegov mlađi sin Marko podseća na Filipa.

Stilista Bane Dević, kum Ksenije Pačin, i dalje ne veruje da pevačice nema.

– Ove četiri godine za mene su kao vanvremenska zona u kojoj je vreme stalo. Moja tuga je moja stvar i nosim je kako moram, izgubio sam najboljeg prijatelja, koji mi je bio sve u životu. Uvek se budila pre mene, pa mi je svako jutro počinjalo njenom porukom. Eto, ne dobijam ih već četiri godine – rekao je Dević i dodao:

– Njoj dugujem što sam uspešan u ovom poslu jer je prepoznala talenat u meni i gurala me da radim. Bila je pravedna, dobra i pozitivna i zato se trudim da o njoj ne pričam sećajući se samo noći kada je zauvek otišla, već i o stvarima koje je radila, pričala i čime nas je uveseljavala – zaključio je Dević i istakao da je svakodnevno u kontaktu sa Ksenijinom majkom Ljubicom.

Da podsetimo, Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Tokom života, Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših pevačica u Srbiji i regionu.

izvor: Telegraf, Alo, Kurir

Leave a Reply