jelena karleusa docek

Jelena Karleuša nikad deblja! (FOTO)

Pevačica je na sebi imala haltere, gaćice i brushalter sa cirkonima koji su otkrili višak kilograma koji trenutno ima.

Staru godinu srpska estrada ispratila je uglavnom radno, a sve zvezde nastupale su u Beogradu! Tako je Svetlana Ceca Ražnatović okupila nekoliko stotina ljudi kojima je ulepšala novogodišnju noć.

Folk zvezda blistala je u dugoj crnoj haljini, a u jednom momentu sišla je sa bine i proveselila se zajedno sa gostima koji nisu ispuštali telefone iz svojih ruku, već su iskoristili priliku da sa Cecom urade selfi. U ponoć je pevačica svima poželela srećnu Novu godinu i da svi budu zdravi i srećni.

ceca docek 2015

Tokom slavlja ređali su se hitovi „Poziv“, „Tačno je“, „Ime i prezime“, „Nagovori“, „Idi dok si mlad“ i mnogi drugi, a publika je imala priliku da im Ražnatovićeva peva bukvalno za stolom i da imaju jako blizak kontakt sa njom.

karleusa docek

Jelena Karleuša je takođe pevala u našoj prestonici, a za novogodišnju noć odabrala je veoma provokativan stajling koji je najviše podsećao na onaj koji nose striptizete. Naime, pevačica je na sebi imala haltere, gaćice i brushalter sa cirkonima koji su otkrili višak kilograma koji Jelena trenutno ima.

Čitaj još  Parovi: Nela: Maca je povodljiva i glupa, a Igor dvoličan!

debela jelena karleusa

Osim toga, Jeca je imala i problem sa grudima, koje nisu izgledale savršeno kao na fotografijama koje ona postavlja na društvenim mrežama. Sa nesavršenom linijom Karleuša je pevala punoj hali gostiju među kojima su bili i saigrači njenog supruga Duška Tošića. Zanimljivo je da je u ponoć fudbaler došao do bine i prvi poljubio svoju dragu.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply