jelena karleusa snimanje

Jelena Karleuša naprasno promenila stav

Svi su se iznenadili kada su čuli Jelenine reči, jer je nekada kritikovala takmičarke sa viškom kilograma.

Pevačica Jelena Karleuša promenila je mišljenje kada je reč o ženskom izgledu. Naime nekada je volela mršave devojke, a sad priča drugačije.

JK je na Grandovoj sceni priznala da mršave devojke nemaju šta da traže na estradi. Svi su se iznenadili kada su čuli Jelenine reči, jer je nekada kritikovala takmičarke sa viškom kilograma.

jelena karleusa snimanje 2

– Ja sam sad u fazi da mršave ribe nemaju šta da traže na sceni! Žensko treba da ima i guzu, butinu, da budu seksi. Primetila sam da kada ženi kažeš da je smršala posle možeš bilo šta da joj kažeš, bitno da je smršala – rekla je Jelena, koja je komentarisala takmičarku Maju Đorđević.

Mnogi, pa i sama Maja su mislili da će joj Jelena reći da treba da smrša, no pevačica je rekla da je takmičarka top riba.
Inače, pre nekoliko dana paparaco je uhvatio Jelenu prilikom dolaska na snimanje jedne od Grandovih emisija. Pevačica je ovog puta izgledala kao da je zaboravila da obuče suknju ili pantalone, a mrežaste čarape nisu uspele da sakriju višak kilograma, kojih se pevačica obično reši uz pomoć fotošopa.

Čitaj još  Marija Mihajlović pojasnila zašto nije bila u žiriju!

jelena karleusa celulit

Ipak, pravi šok usledio je kada se Jelena okrenula i pokazala svoju čuvenu pozadinu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply