Jelena Karleuša kao seksi tinejdžerka!

Pevačica Jelena Karleuša oduševila je fanove kada se slikala u provokativnom izdanju, a u prvom planu su njene bujne grudi i ravan stomak. Jelena je oko struka vezala kariranu košulju, a crne naočare i i kratke čizmice doprinose utisku srednjoškolke koja je štreberka. Karleuša je dobila brojne komplimente za osmišljenu kreaciju.

Jelena Karleusa

Pevačica je poznata kao osoba koja uživa da svoje modne ideje deli sa pratiocima preko društvenim mreža. Svakodnevno fanove obasipa fotografijama na kojima pozira u različitim odevnim kombinacijama, a mnoge javne ličnosti “skidaju joj kapu” na kreativnosti.

Ovaj put je obukla crni top koji je jedva prekrio napupele grudi, a crni džemper-bolero prekrio je samo ruke. Tu je i kratki crni šorts, preko kog je zavezala kariranu košulju. Sve to začinila je crnim naočarima i modernim, ravnim bajkerkama s nitnama.

Jelena Karleusa

Ipak, obožavaoci su najviše komentarisali stomak i uzan struk pevačice, kao i ravne noge i bujne grudi koje svakog trenutka prete da ispadnu. Pevačica ne krije da su za njeno telo zaslužni naporni treninzi, redukovana ishrana i redovan seks s Duškom.

Čitaj još  Parovi: Ponovo fizički napad, moralo obezbeđenje da reaguje!

izvor: Vesti

Leave a Reply