jelena karleusa

Jelena Karleuša: Kad vidim Bekutu i Mrkonjića meni se spusti

U kolumni koju JK piše za dnevne novine Alo! dotakla se Cece, Goge Sekulić, Dare Bubamare, Mrkonjića pa i crkve, sa sve naslovom “Tužite me”

Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu… Čudo! U svakom smislu te reči.

Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”… Pony… Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete… Ili Demian… Već zvuči kao pobednik neke paklene životne… trke. Figurativno mislim… da. Neka je sa srećom.

Deca su naše blago, pogotovo ako se potrudimo da ih lepo vaspitamo, školujemo, usmerimo… Danas čitam, deca idu u grad i sa 15 godina traže centralni separe. Nisam znala da to može. Evo ja odmah sad zovem da rezervišem centralni za Atinu i Nikicu.

I šampanjac! Da umoče prst malo. Da… Tako je meni baba davala rakiju kad sam bila mala… Baba, prava Bosanka, sipa nam po čašicu, ja da umačem prst, a ona da se lakše svađa sa televizorom. Jes’ da sam bila mala, ono, 5-6 godina, al’ bolesna nikad nisam bila.

Teško je u današnje vreme vaspitati decu uz ovakve medije i sve sto se servira. Vidite li vi ovo što se piše za ovu malu od one iz „Farme“? Meni je to ona varijanta – DEDA JOJ OTAC, MAJKA JOJ SESTRA OD TETKE. Ako se ovako nastavi…

I dok vrtim kanale, ne mogu da pobegnem od reklame za novi CD Dare Bubamare. Ako ovako nastavi, Dara će se do 76. napraviti na ribu.

Ali kad vidim na TV-u Anu Bekutu i Mrkonjića… Meni se spusti. Da. To. Ne znam za vas, ali uhvatim sebe kako u izmaglici bolesne perverzije zamišljam njihov seks… i Mrkonjića golog. Joj! I još pegavog… I dig’o mu se…
Jelena, crkla DABOGDA!!! Brzo mislite na nešto drugo, nešto drugo, nešto drugo… NE IDE! Aaaaaaaaa!!!

Čitaj još  Jelena Karleuša: Meni je žao Seke Aleksić! (VIDEO)

Ali ipak, vrhunac su mi ovi popovi… Ovo, ovo… Kako bre ovo da nazovem?! ‘Bem mu lebac, je l‘ realno ovo?! Pored takvog sveštenstva ja ću vernik postati, kunem vam se. Eee, Crkvo, Sodomo i Gomoro naša! Kad sam ja prozivala Crkvu, za to je bila potrebna petlja. Sad mi dođe da vas branim, crni i jadni bili da ne bili! Marš u manastire, da klečite na kukuruzu, a ne da dečake od vas sklanjaju! E, a popizdim kad čujem: „Ne treba generalizovati, ima tu i dobrih ljudi.“ IMA TU I DOBRIH?! Pa valjda tu SVI treba da su dobri, sunce vam vaše?! Prete oni još… I to Dačiću i Vučiću… Kaže onaj pop sa zlim pogledom i demonskim osmehom (a la Nikolić samo puta 100): „Proći ćete kao Đinđić!“ A kako ćeš ti proći?!

Čekamo tvoj seksi DVD, srce… Pa da vidimo na koje će pedere sumporna kiša padati.

Leave a Reply