jelena karleusa 2014 fotka

Jelena Karleuša izvređala muslimanku pa obrisala post?!

Povom ogromne nesreće koja se dogodila pre nekoliko dana u Francuskoj, o čemu su svi svetski mediji pisali, oglasila se i Jelena Karleuša na društvenim mrežama. Slika koju je postavila tim povodom izazvala je pregršt komentara na Instagramu. Jedan od komentara njenih pratilaca je naljutio poznatu pevačicu pa je ona oštro reagovala. Bolje reći preterala, obzirom da je poznato da se Karleuša zalaže za jednakost prava svih ljudi, nezavisno od njihove vere, seksualnog opredeljenja ili političkih stavova.

karleusa podrska

Jedan od domaćih portala je objavio ovu vest koju mi vama prenosimo. Nažalost, pomenuti postovi više ne postoje na Jeleninom proflu tako da je nemoguće utvrditi autentičnost teksta. Stoga se ograđujemo jer ovo nije autorska vest našeg portala nego samo prepiska. Prenosimo vam slike i tekst u celosti, pa vi procenite da li je i šta istina od navedenog.

************

Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj vezi Instagram povodom napada u Parizu, i tom prilikom dala prodrušku časopisu “Šarli Ebdo”.

Neki njeni fanovi nisu se složili sa njom u tom mišljenju, među njima i Novopazarka Mirela Ugljanin.

karleusa instagram

Karleuša je tom prilikom uputila veliki broj psovki i uvreda na račun islama.

Čitaj još  Snimak koncerta grupe Miligram u Zetri (VIDEO)

– Slušaj me dobro Mirela, ja sam ateista i boli me kurac za religiju. Jebe mi se za sve vaše Bogove kako god da se zovu – napisala je Karleuša.

Tu nije bio kraj njenim uvredama, nastavila je u istom tonu:

– Svako ima pravo da vređa koga hoće, da crta karikature vaših Bogova koliko hoće, da piša po njima i vređa ih – ALI NIKO NEMA PRAVO DA ZBOG TOGA ODUZME ŽIVOT – poručuje Jelena Karleuša.

karleusa instagram

Ona je uputila i niz pretnji Mireli Ugljanin rečima:

– Veruj mi, jebaću mater i tebi i svakom ko na bilo koji način opravdava nasilje i ubistva nevinih. I da te glupačo jedna više nisam čula, jer sam za prava tvog naroda i tvoje religije učinila više nego ti. Jel ti jasno?

Jelena Karleuša je svoje obraćanje završila najvećim uvredama:

karleusa prepiska

– Jebala vas sve vaša vera koja vas je zatrovala i podelila. Popuši kurac i ti i tvoj Bog, ološu.

************

Kao što smo već naveli, ovu prepisku je sada nemoguće naći na Jeleninom profilu. Ili je Jelena obrisala pomenute komentare, ili je u pitanju hakerski napad…

izvor: Ekskluziv
obrada: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply