Jelena Karleuša izbačena iz ‘Trokadera’!

“Prekinuli smo nastup zbog njenog nedoličnog ponašanja. Izgovarala je pred mlađom publikom ružne reči i lizala nekog dečka”, kaže menadžer Rajko Nikolić.

Jelena Karleusa

Jelena Karleuša doživela je još jedan debakl. Njen nastup u “Trokaderu“ na otvorenom prekinut je nakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!

– Karleuša je bila plaćena da peva do jedan sat, ali je iz kluba izbačena već oko ponoći. Stigla je vidno nervozna i sve joj je smetalo. Kada su je isterali, nisu joj dali čak ni da pokupi klavijature i miksetu, već su joj ih vratili tek juče. Razlog za ovakvu reakciju menadžmenta „Trokadera“ na otvorenom leži u tome što je ona sa bine psovala i što je imala krajnje neprimerene koreografije s obzirom na to da je u publici bilo i dece. Nije želela da napravi pauzu, što je praksa u klubu, glumila je zvezdu, pa joj je na kraju prišao jedan od vlasnika, uzeo mikrofon i rekao da odmah napusti klub sa svim svojim ljudima – otkriva sagovornik.

Da je njen nastup završen neslavno potvrđeno je zvanično i u “Trokaderu“.

– Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unapred – rekao je Rajko Nikolić, menadžer „Trokadera“.

Čitaj još  Ana Štajdohar: Volela bih da rodim devojčicu!

Napala me naoružana osoba

Karleuša je juče popodne na Tviteru postavila link za tekst na Fejsbuku sa naslovom „JK vesti: Karleuša izazvala kolaps saobraćaja u Budvi/Koncert prekinut zbog ugrožene bezbednosti“. U njemu je između ostalog navedeno:

– Kao što je i najavljeno, JK je održala koncert pred više od 5.000 ljudi u Budvi, na šetalištu… Publika je u transu pevala i igrala uz svoju ljubimicu, a najvatreniji fanovi na binu su joj bacali cveće i plišane igračke. Ipak, da i najveće zvezde mogu da dožive neprijatnost na svojim koncertima, pokazatelj je to što je u jednom momentu naoružana osoba pokušala da se popne na binu, zbog čega je pevačicino obezbeđenje munjevito reagovalo, sprečilo napadača u nameri i pevačicu odvelo na sigurno štiteći je svojim telima. Ovaj incident neće uticati na njene unapred rasprodate nastupe na primorju.

izvor: Kurir

Leave a Reply