Jelena Karleuša: Duško me voli i debelu i ludu!

Dok sumira utiske sa proslave šeste godišnjice braka koju joj je kao iznenađenje priredio njen suprug, fudbaler Duško Tošić, pevačica Jelena Karleuša priča o tome kroz šta su sve prošli da bi njihov odnos danas ličio na mirnu luku ispunjenu ljubavlju i razumevanjem.

Jelena Karleusa

Navršilo se šest godina otkako su se na Vidovdan, 28. juna 2008. godine, zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (35) i fudbaler Duško Tošić (29) jedno drugom obećali na večnu ljubav na bajkovitoj ceremoniji u Kovilovu. To što su na pragu sedme, krizne godine braka, ovu pevačicu ne brine previše, a istog je raspoloženja i njen suprug koji je svojoj voljenoj unapred priredio nezaboravnu proslavu godišnjice braka u Bodrumu. U ovo tursko letovalište oni su otputovali u društvu ćerkica Atine (5,5) i Nike (4,5) koje neizmerno uživaju u morskim čarolijama.

– Kada me pitaju šta je tajna našeg uspešnog braka, ja kažem da svako ko misli da ona postoji i traži recept od druge osobe, ne treba da bude u takvoj zajednici. Ne mogu da opstanu samo sebični ljudi i oni koji se nikad nisu voleli dovoljno. Brak dugo traje kada si u stanju da posle prvobitne zaljubljenosti i u moru problema staneš ispred partnera i kažeš: “Hej, ja sam tu za tebe i u dobru i u zlu” – kaže Jelena dok pojašnjava detalje odnosa sa ocem svojih ćerkica.

– Duško i ja smo naprosto srasli, mi smo muž i žena, prijatelji, brat i sestra, sve. Kad ga pogledam, ja najbolje znam šta on oseća i misli. Nikad ga nisam stezala ili oterećivala. Kad hoće da izađe, kažem mu da ide. Ukoliko želi da lumpuje sa društvom, kažem OK. Ne volim stege i ne želim da mu ih namećem. Umesto da negde ostane do jutra ili juri sojke, on samo želi da zna gde sam ja. A ja sam uvek tu za njega – iz srca govori Jelena koja eventualne razloge rastanka sa mužem nikada ne bi pripisala njemu.

Karleusa sa cerkama

– Ako bi Duško ikad poželeo drugu, bila bih ljuta, ali ne na njega već na sebe. To i njemu govorim. Srećom, sve moje testove i provere on je prošao, tako da smo sad u mirnoj luci – dodaje Karleuša koja ističe i da njen dragi ima veliki prag tolerancije, što je u odnosu s njom neophodno.

Čitaj još  Indira Radić uskoro postaje baba!

– Nije lako biti moj muž. Duško je tokom poslednjih godinu dana sa mnom preživljavao pravi medijski pakao i hvala mu što je izdržao. Imamo divnu, zlatnu decu. Atina i Nika su čudo, one su natprosečno inteligentne devojčice na koje smo oboje ponosni, za koje živimo i borimo se – ističe pevačica koja nikada ne bi volela da njena deca prođu kroz neke životne situacije kroz koje je ona prošla.

Jelena i Dusko

– Moja najveća želja je da im Duško i ja pružimo zaštitu od sveg ovozemaljskog zla koje vreba, da nikada ne budu ranjene kao ja i kao njihov otac koji je imao preteško detinjstvo – pomalo je setna plavokosa muzička zvezda koja u svom mužu vidi najveći životni oslonac.

– Duško je moj hrast, veliki, moćan i jak, na koji sam se oslonila kao tanka biljka koja je počela da se krivi u visini. Iako je mlađi od mene, on je taj koji je meni pružio sigurnost, dom i za to sam mu zauvek zahvalna. Ne bi svako mogao da izdrži život sa vulkanom, a ja sam upravo to – bljujem vatru i pržim sve oko sebe. A kada se ugasim, onda padam i potreban mi je neko ko će me voleti i kada ne sijam punim sjajem: srećnu i tužnu, sa šminkom i bez nje, debelu i zgodnu, ludu, besnu ili pitomu kao dete – zaključuje atraktivna pevačica koja ne krije da je osim svega navedenog tajna njenog braka i u dobrom seksu.

Jelena Karleusa

izvor: Story
foto: Facebook

Leave a Reply