jelena karleusa

Jelena Karleuša: Dara Bubamara tako jeftino izgleda u spotu! (VIDEO)

“Jednostavno, ona stalno pokušava da pokaže da ima, i da sve to na njoj vrišti kao da ona ima. To je upravo manir skorojevića, malograđana, i nekoga ko nema uopšte ukusa”, rekla je Karleuša o Dari Bubamari.

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je kritikovala Daru Bubamaru. Ovog puta, na udaru se našao stajling ove Novosađanke, a JK je za emisiju “Eksluziv” po tom pitanju rekla sledeće:

– Ljude volim da zovem njihovim imenom, ona (Dara Bubamara, prim.aut) izgleda kako se i zove. Kod Radojke nikad nije uklopljena kosa, frizura, šnimka, taj autfit iz devedesetih… Jednostavno, ona stalno pokušava da pokaže da ima, i da sve to na njoj vrišti kao da ona ima. To je upravo manir skorojevića, malograđana, i nekoga ko nema uopšte ukusa – rekla je Karleuša, kojoj je je posebno zasmetao Darin stajling u spotu za pesmu “Porše Karera”:

– Čitav ovaj spot deluje kao Jelena Karleuša za siromašne. Tako bih ja to nazvala. Kao neka “wannabe” tranformacija koja njoj nikako ne stoji, nikako sa ovom visinom i dužinom. U krajnjem slučaju mislim da je vreme, s obzirom da ima oko 40 godina, da pronađe neki svoj stil – naglasila je pevačica.

Čitaj još  Blog Seke Aleksić: Velika sestra vam poručuje

Pogledajte Darin spot o kojem je pričala Karleuša:

izvor: Telegraf

2 comments

Leave a Reply