jelena karleusa i ceca raznatovic

Jelena Karleša kupila Cecinu polovnu haljinu!

Sudeći po fotografijama, Jelena je čak i stil nakita ukrala iz editorijala folk dive, koji je u boji zlata.

Dok sebe naziva modnom ikonom, pevačica Jelena Karleuša zaboravlja da nemaju svi kratko pamćenje.

Nakon brojnih kopija svetskih poznatih ličnosti, dešava joj se da pronađe inspiraciju i u domaćim javnim ličnostima. Tako se pre sedam dana pohvalila novom modnom kombinacijom, koju je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nosila 2005. godine dok je radila editorijal sa Dejanom Milićevićem za poznati nedeljnik, ali je tek nedavno Ceca odlučila da se odrekne ovog odevnog komada.

Ceca je nedavno odlučila da se odrekne ovog odevnog komada, a Karleuša je navodno ovu haljinu kupila u prodavnici polovne robe.

– Stilista sa kojim Ceca sarađuje je nakon jednog fotografisanja uz njenu saglasnost prodao desetak haljina ženi poznatoj među estradnim svetom, koja vrlo često osim nove garderobe, prodaje i već nošene stvari poznatih dizajnera. Ovim putem je ova haljina završila u Karleušinim rukama – kaže izvor koji je upućen u celu priču i dodaje da nije siguran da li je Jelena znala da je to Cecina haljina ili ne u momentu kupovine ovog polovnog komada.




Svi znamo za burne reakcije Jelene Karleuše na koje nikada nije imala odgovor, te ne znamo da li ovim gestom iskazala da osim što gleda Ceci u leđa po pitanju muzičke karijere, voli da iskopira i po neko modno izdanje Raznatovićeve. Iako sada uvek demantuje kako pati što nije na Cecinom mestu, na početku karijere, mala od skandala javno je isticala, kada se tek pojavila u emisiji kod Minimaksa, gde je o Ceci pričala kao o svom idolu, da bi je poslednjih godina konstantno blatila.

– Ceca zna da i kad je tu i kad nije tu, ja isto govorim. Ja nju volim. Stvarno je volim i kao pevačicu i kao moj uzor, jer svaka mlada pevačica ima neki svoj uzor, i kao čoveka. Vrlo je simpatična i prijatna – izjavila je svojevremeno Jelena.

Čitaj još  Parovi: Iznenadna diskvalifikacija u vili (VIDEO)

ceca raznatovic 2005 editorijal

Da je podsvest čudo, te da je Jeleni folk diva samo trn u oku, govori upravo ova odevna kombinacija, iskopirana od glave do pete. Sudeći po fotografijama, Jelena je čak i stil nakita ukrala iz editorijala folk dive, koji je u boji zlata. Jedina razlika je punđa koju je Karleuša napravila, za razliku od Cece, koja je svoju kosu pustila. Fotografije do kojih smo došli govore više od reči, Ceca je svoju haljinu prošetala ispred foto-aparata pre nekoliko godina kada je svoje fanove častila editorijalom i ovo je bila samo jedna od kombinacija.

jelena karleusa u cecinoj haljini

Ovo je samo jedan u nizu „kopi-pejst” stajlniga plavokose pevačice, koja se po društvenim mrežama hvali kako je kopiraju svetske zvezde. Kako bi opravdala svoje navode, ubuduće bi morala da povede računa čiji modni stajling prati kako samu sebe ne bi demantovala.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply