Jelena Jovanović: Nosim haljine svoje frizerke, pa šta?!

“Pozajmila sam od drugarice haljine za neka snimanja jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za odeću koju će jednom da nosi u emisiji”, rekla je skromna pevačica.

Jelena Jovanovic haljine

– Volim sa drugaricama da razmenjujem stvari, ali i rado poklanjam garderobu – kaže zgodna plavuša koja je nedavno dobila poziv Saše Popovića da se vrati u Grandovo jato, i dodaje:

– Tačno je da sam pozajmila od Bojane haljine za neke emisije, jer nisam rasipnica koja će da daje čitavo bogatstvo za haljinu koju će jednom da nosi u emisiji. Bojana je jedna od mojih najboljih drugarica koja ima salon “Beautifull $ Unique” i kod nje sređujem kosu za snimanja i nastupe, ali smo i mimo toga jako bliske. Volela bih da promenim trend pevačica da sve što je vredno mora biti i skupoceno i novo, jer želim da mladim ljudima pošaljem poruku da njje bitno šta koliko košta na njima, nego kako se to nosi – napominje ona.

Čitaj još  Čola i Goca Tržan danas na razgovoru u Poreskoj!

Jelena Jovanovic sa frizerkom

– Svakako da treba da se ulaže u sebe i to rado činim, ali ne dozvoljavam sebi da izgubim realnu sliku pravih životnih vrednosti, a to svakako nisu skupocene haljine – zaključuje nekadašnja “Plejboj” zečica.

izvor: Telegraf

Leave a Reply