jelena jovanovic o djosi

Jelena Jovanović: Đoša priča laži o meni jer mi duguje novac!

“Njegovo ponašanje prema meni sam smatrala neprikladnim i više nisam želela da komuniciram sa njim, a sticajem okolnosti, zbog posla, nekoliko puta smo se sreli u zgradi „Pinka“ i dolazio je na moje nastupe”, kaže mlada pevačica.

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović, koja se prethodnih dana našla u žiži javnosti zbog izjave glumca Bogoljuba Mitica Đoše da su bili u vezi, u intervjuu tvrdi da su Đoša i njena koleginica Zlata Đurković sve to izmislili zbog ranijih sukoba koje su imali sa njom. Naime, pevačica smatra da joj se glumac na ovaj način sveti, jer ne želi da mu oprosti dug.

– Apsolutno nije tačno da sam bila u vezi sa Đošom, to je jedna od najgorih laži koja je objavljena o meni. Samo on zna zbog čega je imao motiv da bilo šta priča o tome, a može jedino da izmišlja – kaže Jelena.

jelena jovanovic i djosa

Čitavu halabuku oko navodne veze Jovanovićeve i dosta starijeg glumca pokrenula je izjava „Pinkove“ zvezde Zlate, sa kojom se Jelena svojevremeno družila.

– Glumile smo u istoj seriji i jako sam iznenađena njenim izjavama, jer smo se srele tokom snimanja novogodišnjeg programa za TV „Pink“ i najnormalnije komunicirale. Svojevremeno smo imale konflikt, ali smo nakon toga ostale u korektnim odnosima. Bila sam šokirana izjavama jer ne vidim nijedan razlog za takve neistine – revoltirana je bivša farmerka koja sa Đošom već dugo nema kontakt zbog novca koji joj duguje još od snimanja serije u kojoj je učestvovala.

– Kada je prestala saradnja, to nije imalo nikakve veze sa mnom, a ostao mi je dužan deo honorara. Samo jednom sam ga pozvala pre mog ulaska u rijaliti „Farma“ da pitam kada će isplatiti dug. Njegovo ponašanje prema meni sam smatrala neprikladnim i više nisam želela da komuniciram sa njim, a sticajem okolnosti, zbog posla, nekoliko puta smo se sreli u zgradi „Pinka“ i dolazio je na moje nastupe, gde sam ga iz istih razloga ignorisala. On je tokom poslednjeg susreta na nastupu pokušao da me isprovocira na najgori mogući način, uputivši mi psovke – kaže pevačica koja se zbog svega ovoga i spremanja poslednjeg ispita na fakultetu povukla iz javnosti:

Čitaj još  Tanja Savić zbog vize izgubila dva nastupa!

– Vodim računa o svom ponašanju i svojim izjavama i sigurna sam da ne dajem povoda za ovoliko laži. Nikoga ne prozivam, ne bavim se tuđim životima, i zaista bih volela da znam zbog čega stalno neko ima potrebu da me pominje u lošem kontekstu.

Ne slavim Dan zaljubljenih!

Jelena kaže da sutrašnjem prazniku, Danu zaljubljenih ne pridaje značaj i ne želi da otkrije da li se njena jača polovina nalazi u Moskvi.

jelena jovanovic

– Idealista sam kada je ljubav u pitanju i verujem u onu večnu, pa se nadam da ću je i pronaći. Ako postoji ljubav, onda je svaki dan – Dan zaljubljenih. Privatan život od sada ću čuvati za sebe jer je ionako bio izložen javnosti zbog učešća u rijalitiju – kategorična je pevačica, koja planira do leta da izda novu pesmu.

Bane Đokić je proganjao pre Tanje Savić!

Jovanovićeva je prošle godine bila na meti Baneta Đokića, koji sada otkriva tajne iz života Tanje Savić, ali se i sa tim izborila muški.

– Njegove fotomontaže i laži su dokazane kada sam ja u pitanju i o tome zaista više nema šta da se kaže. Osobe koje se bave takvim mahinacijama treba da budu predmet interesovanja istražnih organa – kaže Jelena.

izvor: Alo

Leave a Reply