Jelena Golubović udarila Vendi nogom u stomak! (VIDEO)

Njih dve su čekale vozača da ih pokupi, ali zbog međusobne netrpeljivosti, Jelena i Vendi su se posvađale, a na kraju krenule da se tuku.

Jelena i Vendi

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka i pobednica ‘Farme 5’ Jelena Golubović imale su žestok obračun pre 12 godina u emisiji Jelene Bačić Alimpić. Međutim, pošto im je nedavno ponuđeno da zajedno učestvuju u rijaliti programu u kome će morati 24 sata dnevno da provode zajedno, njih dve su opet došle u sukob.

Ekipa ‘Paparazzo lova’ ih je pratila po završetku jedne emisije. Njih dve po ugovoru koji su potpisale sa produkcijom, moraju zajedno da provode veliki deo vremena, ali uprkos tome, iako je Jelena ušla u automobil koji je došao po njih, Vendi nije želela da uđe u kola sa njom. Na kraju je ipak jedva ušla u automobil, uprkos konstantnom gunđanju.

Kada su se pre nekoliko večeri vraćale sa jednog od snimanja, folkerka i reditelja su se i fizički obračunale. Naime, njih dve su čekale vozača da ih pokupi, ali zbog međusobne netrpeljivosti, Jelena i Vendi su se posvađale, a na kraju i krenule da se tuku.

Njih dve su odmah na početku večeri delovale naelektrisano, pa otud i ne čudi da je došlo do fizičkog obračuna. Kreće polako koškanje od strane Vendi, koja je uhvatila Jelenu za ruke. Međutim, Jelena se nije tako lako dala savladati, pa je podigla noge koje je na Farmi tako lako dizala i udarila Vendi u stomak.

Čitaj još  Pogledajte snimak kako voditeljka vređa Maju Nikolić (VIDEO)

Vendi je zatim uspela da uzvrati lupivši Jeleni šamar. Na kraju su ipak morale da uđu u isti automobil zajedno.

izvor: Kurir

Leave a Reply