jelena golubovic dobila tuzbu

Jelena Golubović treba da plati šokantan iznos Hepi televiziji

Jelena je otkrila da još ne zna sve detalje optužnice, koja je, kako otkriva, “debela kao knjiga”, ali da će narednih dana imati više informacija u vezi celog slučaja.

“Happy televizija” je zbog toga što je Jelena Golubović pobegla iz prošle sezone “Parova”, tužila ovu glumicu i rijaliti zvezdu. Zbog iznosa koji traže od nje mnogima će se zavrteti u glavi.

Nakon što je Jelena u prošloj sezoni pretrpela brutalno nasilje u rijalitiju “Parovi” i nakon što je zbog kazni često bila u hladnoj izolaciji, a zatim i dobila brojne novčane kazne, ona je nakon odlaska na jedno suđenje, pobegla iz ovog rijalitija.

Sukob ove televizije sa glumicom se izgleda ne završava. Kako domaći portal saznaje, “Happy” od Jelene traži čak 150.000 evra odštete.

U izjavi za domaći magazin Jelena je otkrila da još ne zna sve detalje optužnice, koja je, kako otkriva, “debela kao knjiga”, ali da će narednih dana imati više informacija u vezi celog slučaja.
Da podsetimo, nakon što je pobegla iz “Parova”, Jelena je nekoliko dana kasnije ušla u rijaliti “Farma”. Tamo je odnela nagradu za najbolji ispunjeni tajni zadatak, a potom je odnela pobedu i u “Farmi 7”.

Čitaj još  Napaljena Jelena Karleuša došla u Poresku! (FOTO)

Dok je ona bila u “Farmi”, u “Parove” su vraćeni takmičari koji su ranije izbačeni zbog nasilja, među kojima i Slađana Petrušić, koja je pretukla Jelenu i tom prilikom joj je naročito nanela povrede glave.

Osim Jelene, iz prošle sezone “Parova” je pobegao i Željko Stojanović. On se posle nasilja koje je pretreo u vili ovog šoua vratio u Francusku.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Puls

2 comments

Leave a Reply