jelena golubovic sokirala fanove

Jelena Golubović šokirala fanove odlukom

Budući da je Jelena po zanimanju rediteljka i glumica, ona je odlučila da okrene novi list kada je njen karijera u pitanju.

Rediteljka Jelena Golubović proslavila se svojim učešćem u nejgledanijem rijalitiju u regionu ”Farma”.

Ona je čak dva puta odnela pobedu u rijalitiju – u petoj i sedmoj sezoni, a pojavila se i na Farmi 6. Čak je bila učesnik i dva rijalitija na Hepi televiziji – bila je jedna od najomraženijih takmičara u “Parovima” a potom i u “Maldivima”.
Golubovićeva je svojim učešćem dokazala da je pravi šoumen, a kako je više puta isticala, ona je sama režirala rijaliti.

Budući da je Jelena po zanimanju rediteljka i glumica, ona je, kako saznajemo odlučila da okrene novi list kada je njen karijera u pitanju, te da se u potpunosti posveti režiji i radu u pozorištu.

– Jelena je odlučila da se povuče iz medija na neko vreme. Dugo je razmišljala i odlučila da se više neće pojavljivati u rijalitijima jer sada ima neke druge planove. Ona trenutno želi da se posveti svojoj profesiji i da se vrati u pozorište. Uželela se režije i želi da se posveti poslu u pozorištu i da gradi svoju rediteljsku karijeru – rekao je izvor blizak rediteljki.

Čitaj još  Da ne poverujete: Maja Nikolić nakon Farme prelazi u Parove!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink

One comment

Leave a Reply