jelena golubovic rodjendan

Jelena Golubović otišla sa svoje žurke zbog dečka?

Koji minut iza ponoći, dok se iz njenog stana još čula muzika i nazdravljanje gostiju, Jelena se iskrala sa svoje rođendanske žurke.

Rediteljka i rijaliti zvezda Jelena Golubović pre tri dana je napunila 38 godina, a intimno slavlje napravila je u porodičnom domu.

Međutim, nešto posle ponoći njen verenik sa Kipra poslao joj je poruku da je čeka u jednom beogradskom hotelu, nakon čega je ona bukvalno istrčala iz kuće i ostavila goste.

Iako je veče počelo kao i svako drugo, jer su najbolji prijatelji Golubovićeve došli sa cvećem i poklonima da nazdrave njenom rođendanu, sve se završilo neočekivano.

– Jelena je bila srećna jer su najbliži članovi porodice i prijatelji bili uz nju, ali se videlo da joj nije pravo što i njen verenik sa Kipra nije bio sa njima. On joj je u ponoć prethodne večeri čestitao rođendan i rekao da je sutradan u haosu jer ima gomilu važnih poslovnih sastanaka, pa neće moći da je zove – kaže izvor blizak Jeleni.

Ona je za bogatom trpezom imala čak dve torte, na kojima je oduvala svećice, a na pitanje gde joj je verenik samo je odmahnula rukom.
Koji minut iza ponoći, dok se iz njenog stana još čula muzika i nazdravljanje gostiju, Jelena se iskrala. Trčeći niz stepenice, navlačila je jaknu i obuvala sandale, a onda je dobro pogledala da li je neko vidi i utrčala u auto.

Čitaj još  Vesna Rivas načisto pobesnela (VIDEO)

– Jeleni je u jednom trenutku stigla poruka od verenika da je čeka u jednom beogradskom hotelu, što je nju potpuno izbezumilo. On je doletio sa Kipra da je iznenadi – rekla je Jecina drugarica koja je učestvovala u bekstvu slavljenice.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply